-
Re: To nie zdjęcia!!! A co? Zobaczcie sami:
niestety ten obrazek jest uciety, bo nie miescil sie do skanera.
memphis, nie zajmuje sie rysowaniem niewiadomo jakich arcydziel, takich jak mozna sobie poogladac w galerii kingsnake'a.com, rysuje tylko dla przyjemnosci, rysuje to, co mi sie podoba i zajmuje mi to najczesciej pare minutek. gdybym miala robic arcydziela, jakich ty oczekujesz, musialabym sleczec nad nimi calymi godzinami, a ja po prostu nie mam takiej potrzeby ani checi. a nie wszyscy, jak zauwazyles posiadaja umiejetnosc utrwalenia swojego zwierzatka innym sposobem niz zdjecia i podoba im sie, ze ktos to potrafi. tu nie trzeba sie znac na sztuce, odbiorcy nie oczekuja ode mnie jakis gekonich rembrandtow, tylko wlasnie takich sobie - o - rysuneczkow do kolorowania (polecam wydrukowac i dac dzieciom do kolorowania!)
-
ok, memphis, ja rysuje jak mi sie podoba i tyle. za duzo cienia nie lubie. poza tym mam na karku kilkanascie wygranych konkursow plastycznych miedzymiastowych, miedzywojewodzkich i ogolnopolskich, trzy wystawy moje i mojej kółka i kilkanascie plenerow za granice i wykryty przez specjalistow talent bleeee :P (heh)
-
fajnie to wiesz co wykożystaj to skoro masz takie doświadczenia w rysowaniu bo ja to chodziłem an kurs plastyczny jak miałem jakieś 7-8 lat wiec jak byłem małym brzdacem i chodziłem tam rok. Ale jeśli (takie jest moje zdanie) rysujesz zwierze to ono nie może być jak jakis klocek. przeciesz taki lampart nie jest płaski to talnie i gładziutki. ale cóż skoro wszsyscy mówią że te rysunki są piekne to niech bedzie :]
-
memphis, nie psuj milego nastroju )
Natalia
-
A mnie się one podobają, choć nie ukrywam, że chętnie zobaczyłbym i "dzieło sztuki" w twoim wykonaniu bo nie da się ukryć, że talent to ty masz....... Może cie jakoś zmobilizować? Wolisz cukrzenie czy krytykę?
-
No to na mnie kolej...
Nie mam talentu i nigdy sie rysowac nie uczylem, ale czasem z braku czasu cos tam pobazgrze. Nie rysuje zwierzatek, a to, co mi nagle wpadnie do glowy... przewaznie nawet nie wiem, co to bedzie, a wszystko wychodzi podczas rysowania.
Takie sobie..
-
-
-
dzieki, za agamke
-
Re: next...
dzisiaj zrobilam tego gekonka ze zdjecia czyjegoś z tego forum
Uprawnienia umieszczania postów