-
Re: To nie zdjęcia!!! A co? Zobaczcie sami:
wezme blok i pisadła do swietochlowic, a moze organizatorzy dadza mi jeszcze skrawek jakiegos parapetu albo stolika, to bede rysowac co zechcecie :P uczyc tez moge;-) postawie tez sobie taka skarbonke z napisem: "Zbiorka Pieniedzy na Rzecz Biednych Terrarystow-Artystow"
PS (wlasnie moj agamek spi przytulony do drukarki - czy to normalne???)
-
ja tesh potrafie ladnie rysowac, chodze do drugiej klasy szkoly plastycznej i....... rysuje gorzej od ciebie double, fajowe gadzinki :P :>
-
-
Double narysuj dorosla agame brodata w calej okazalosci
-
Teraz już nic za darmo :P E tam brodata kingi (kołnieżaste) lepsze
-
i oto agama (z dedykacja) i to za d a r m o! :P
-
Double..bardzo ladne rysunki moze mi tez cos narysujesz?
-
Wiecie co ludzie masakra czym wy sie podniecanie ?? rysunki jak z ksiażeczki do kolorowania te rysunki to nic totalnie nic specjalnego prosty rysunek 15 kresek i macie lamparta. Walicie w puca czy totalnie nie znacie sie na sztuce ??
-
proponuje aby memphis tez narysowal jakis obrazek, to nacieszymy swe glodne oczęta :P dawaj mephis, albo spadaj
-
moge narysować wzasadzie mam prace tylko problem ze skanerem jak załatwisz to spoko :] a nie chodziło mi tu o obrażanie ciebie czy granie na opini tylko poprostu rysunki są przecietne nie jest to napewno żadne dzieło sztuki co można wnioskowac po wypowiedziach innych. Popracuj nad cieniem ilościa kresek to w przyszłości może bede spoko. ale jak powiedziałam narazie dlamine nic specjalnego.
Uprawnienia umieszczania postów