Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Poznań 30.01.2005 Stare Zoo

Poznań 30.01.2005 Stare Zoo

Witam!

Po dłuuuugiej przerwie spowodowanej różnymi losowymi wypadkami postanowilismy zorganizowac małe, niezobowiązujące spotkanko w Starym Zoo w niedzielę 30 stycznia o godzinie 14 (spotykamy się pod kasami Zoo).

Nie spodziewajcie się planu zajęć, gotowych propozycji itp. od organizatorów. Spotkanie ma na celu po prostu zorientowanie się, kto w tym roku jest zainteresowany jakąkolwiek działalnością na polu terrarystyki. Może uda nam się stworzyć coś wspólnie a może nie)

Ponieważ będziemy gośmi Zoo należy wziąć poprawkę na to, że coś nieoczekiwanego może wypaść pani Pabijan, w związku z czym spotkanie trzeba będzie przełożyć - jest to ryzyko wliczone w koszty spotkań na terenie Zoo

Pozdrawiam i oczywiście zapraszam

Natalia

Re: Poznań 30.01.2005 Stare Zoo

Witam

A może 07.02. bo chętnie bym przyszedł, a 30 pracuje

pozdrawiam

Witam) W zeszłym roku ustaliliśmy taką zasadę, że jeśli komuś nie pasuje dany termin, to po prostu przychodzi na następne spotkanie. Zasada ta się dobrze sprawdzała. Mamy do swojej dyspozycji pomieszczenia w Zoo, gdzie możemy sobie posiedziec i pogadać, więc terminy i godziny tych akurat spotkań sa zalezne od ogrodu.

Pozdrawiam
    Natalia

Ok dzięki, nie wiedziałem

Jeśli będzie nastepne spotkanie to na pewno się o nim dowiesz, bo umieszczę tu informację.

Pozdrawiam
    Natalia

też bym wolał 7 bo w tym dniu będę w Poznaniu a jestem ze Śremu:/

Ehh, i znowu spotkania zaczynają się pokrywać z moją szkołą.

Uprawnienia umieszczania postów