-
Co miesieczne spotkanie w KATOWIACH
a wiec sprawa przedstawia sie nastepujaco
ostatnio zorganizowlem spotkanko i wypadl niezle (mozecie poczytac o tym post nizej) wiec po omowieniu pomyslu z obecnymi na tym spotkanieu chce organizowac takie spotkania co miesiac!! wiec tu do Was pytanie w zasadzie chyba retoryczne co Wy na to?? oststnio nie bylo Nas wiele ale i tak byly problemy lokalowe wiec musimy jerszce obmyslec sprawe miejsca spotkan-zapodalem pomysl pubu Irlandzkiego na placu sejmu slaskiego, kolo bialego domu-to duzy pub i maja tam gigantyczne lawy do siedzenia pomiesci sie wiecej osob na bank!!! ale to do przemyslenia-mozna rowniez w Fortepinie poprostu rezerwujac salke
wiec piszcie i wypowiadajcie sie co Wy na to!
ja nastepny termin spotkania podam w lutym ale mysle ze bedzie ono okolo 10-11 lutek (tym razem jednak bedzie to sobota)
pozdrawiam josetsu!!!
a na fotce "EMIL" moj podopieczny lub podopieczna:P trzeba wysadowac...
-
Re: Co miesieczne spotkanie w KATOWIACH
bez sondowania można stwierdzic, że to raczej samiec
-
Pomyslcie nad gugalandrem.
-
plec
ile dajesz procent tak na oko ze to samiec??? wiem ze ze zdjecia ciezko ale w koncu jestes ekspertem
-
jestem za. tylko zeby nie bylo to 14 lutego, bo wtedy odpadam. knajpa jak juz moiwlem ostatnio moze byc.
-
nie wazne gdzie
wazne zeby byla niezla zabawa;P
-
Ja sie wykruszełm dośc wczesnie :P sory nastepnym razem bede dłużej ;P
-
Nie martw się - też za długo poźniej nie siadziałem. Kolo 19:30 chyba już mnie tam nie było. Next time zostane do późna.
Również proszę - tylko nie 14 luty.
-
spoko na bank nie 14 luty a co do iejsca to zarezerwuje juz wczesniej zeby nie bylo pielgrzymek bo pubach
-
no fajnie by było josetsu , morda next time musimy sobie strzelić konwersacje xD
Uprawnienia umieszczania postów