Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Wątek: Ja i Gordon

RAF_AL
    Guest

Re: Ja i Gordon

Powtarzam: WYGLADA!!!

Double
    Guest

ej, rafał, miałam identyczne komody w pokoju!

jey
    Guest

chamscy jestescie to nie gnojek ani gowniaz tylko mlody chlopak pasjonujacy sie zwierzetami gnojkami sa dzieciaki ktore majac 12 lat wdychaja budapren i pija wino a takich jest na peczki wiec nie bierz tego do siebie Rafal a wszystkich prosze o nieobrazanie mlodszych bo sami kiedys robiliscie w pieluchy a co niektorzy pewnie dalej robia

jey
    Guest

hehe wlasnie sprawdzilem ile lat maja najwieksi agresorzy buhaha tak tez myslalem niewiele starsi zakompleksieni pryszczaci gowniaze dowartosciowujacy sie na niewiele mlodszych kolegach ale tak juz widocznie musi byc kiedys sami byli gnebieni to teraz sie wyzywaja i kolo sie toczy... a co do Matamanxa czy jak mu tam popatrz na swojego zolwia!!! ten to sie dopiero meczy zmien mu wode bo sie koles we wlasnym moczu dlawi ledwo na oczy patrzy a akwarium to ma tak male ze zeby poplyna w druga strone pewnie musisz go wyjmowac...

MAjStER
    Guest

grochu.. trzeba przyznać, że jesteś tutaj najzabawniejszy mówisz do Rafała gówniarz a jesteś od niego tylko o rok starszy... i poza tym nie wiem gdzie wy widzicie, że on go ściska.. nie wiem jak dostrzegliście na zdjęciu o tak małym formacie, że oczy mu wychodzą na wierzch...

RAMMSTEIN1
    Guest

racja jey - dajcie sobie spokoj ze sprzeczkami bo nic tym nie załatwicie...a jak juz cos to na gg bo to forum co kilka postow zawsze o cos ktos musi sie poklucic ehhh....a nie od tego jest forum

ANd
    Guest

hehehehe jey dobre podsumowanie,ale jak by ne bylo mlody czlowiek ma najwiecej wypowiedzi na skrypci;Ppozdrowka fajny "gordon":P

RAF_AL
    Guest

dzieki

Grochu
    Guest

no to co, że rok młodszy? wygląda, jakby go ściskał.
    o ile się nie myle, to zdjęcie miało być dowodem na to, że gekon jest oswojony, tak więc nie widze nic dziwnego w naszej reakcji.
    A jeszcze jedno: może faktycznie jestem od niego rok starszy tylko, ale chyba czy ktoś jest "gówniarzem" czy nie, poznaje się nie po wieku, a po zachowaniu...
    I jeszcze co do mojej zabawności - staram się (-;

RAMMSTEIN1
    Guest

Dobrze powiedziales "wyglada" a to czy tak bylo - nie wiadomo, a pozory moga mylic wiec wstrzymaj sie z osądami - jezeli RAF_AL mowi ze nie sciskal go to widocznie tak musialo byc - bo kazdy dobry terrarysta dba o dobro swojego zwierzaka i nie chce zrobic mu krzywdy a Ty odrazu na niego naskakujesz - wstrzymaj sie ze swoimi osadami

Uprawnienia umieszczania postów