Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: The Lovers

Rocketboy
    Guest

Re: The Lovers

go fuck yourself, ...u punk!!!..pepre

Rocketboy
    Guest

włożyłem warana tylko i wyłącznie do zdjecia, smieciu !! i nie neguj mojego ang. bo jestes zwykłym śmieciem,peperoni którego najwiekszą przyjemnościa jest wjeżdzanie komuś...

Grochu
    Guest

no dlaczego tak się denerwujesz, wyzywasz?
    Ja osobiście nie włożył bym żadnej jaszczurki do żadnego węża nawet na chwilkę -> wszystkie jaszczurki boją się węży... to dla nich duży stres, takie spotkanie

pepre
    Guest

no co, masz slaby ang. to nie czepiaj sie tego ze ludzie go nie rozumieja.

meg11
    Guest

przenieś się na jakieś anglojęzyczne forum i tam sobie szpanuj swoją znajomością języka, skoro jesteś taki fenomenalny, jesteśmy w Polsce i chyba obowiązuje tu inny język, no chyba że mi się tylko wydaje..

Ależ porywczy koleś z Ciebie, aż smieszny się stajesz od tych nerwów

A tak poza tym to się nie dziw, że ludzie Cię objeżdzają skoro masz takie idiotyczne pomysły, nawet jeśli są one tylko "chwilowe" jak sam piszesz, to i tak nie zasługują na pochwałę..

Na co Ty liczyłeś wstawiając tu tę fotke? że ludzie Cię będą chwalii? Tylko za co?

No i zastanów się dobrze zanim napiszesz kolejnego posta i obrazisz kolejne osoby..

To chyba dobra lekcja na przysłość.. trzeba tylko wyciągnąć odpowiednie wnioski

Nook
    Guest

wnioski wyciagnie jak dostanie bana, takiego braku kultury dawno nie widziałem

Marblo
    Guest

Jestem za !!!

Uprawnienia umieszczania postów