Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: duży Regius/mały Regius

Evoker
    Guest

Re: duży Regius/mały Regius

90x50x60

Kord1991
    Guest

na ile by im starczyło 70x50x50 ??????????? dla pary???

Kord1991
    Guest

Jak ci się udało rozmnożyć regiusy?????????

Pozdrawiam terrOOOOrystuw ;-))))))

Hussein
    Guest

Evoker mam male pytanko kupilem ostatnio 1.5 regiusa i wąż mnie rozwalił...Normalnie jest pieknie boski..Chodzi mi tylko o to Co musze zrobic zeby moj pupil czesciej pokazywal sie na oczy..Fakt mam go dopiero 3 dni i moze jest jeszcze zestresowany i dlatego sie chowa...Ale dziwi mnie to ze pierwszego dnia normalnie sobie lazil po terrarium i wszystko obadal a teraz siedzi w konarze i ani mysli pokazac swoj piekny pyszczyk...
    Wydaje mi sie ze warunki ma idealne...Temperatura od 25 do 28 stopni przy lampce oczywiscie okolo 32...Terra spryskuje woda 2 razy dziennie zeby mial wilgotno..ma basen do kompieli i wogole jest pieknie wsrodku Niepokoji mnie tylko mala aktywnosc mojego pupila...Bede wdzieczny o wiecej informacji na ojego maila Hussein@interia.pl Dopiero zaczynam przygode z wezami wiec jestem amlo doswiadczony a sadzac po twoich osiagach to masz pewne doswiadczenie....Bede wdzieczny za pomoc...

Hussein
    Guest

pisząc 1.5 mialem na mysli wiek weza... Ma on okolo 1.5 roku i jakies troche wiecej niz metrdlugosci... Sorki za ~~

Uprawnienia umieszczania postów