Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: spotkanie w Katosach!!!

spotkanie w Katosach!!!

dnia 15 stycznia organizujemy spotkanie terrarystow i wszystkich wielbicieli terrarystyki!!!! idziemy do Pubu-tu wasza propozycja-jaki pub?? pewnie cos w centrum-wiec moze tam gdzie juz bylo na ul >teatralnej-"za kulisami" a moze gdzie indziej? propozycje tutaj!!! przypuszczalny czs rozpoczecia spotkania 17-lecz to jeszcze do omowienia-tu znowu wasze propozycje-na bank nie wczesniej-bo ludzie pracuja
    jest propozycja mini gieldy-masz cos na zbyciu zamiesc tu moze ktos zamowi przy okazji!!!!

pozdrawiam i czekam na zapisy
    dokladna godzine i miejsce spotkania podam w czwartek 13 stycznia!!!!!

wiec wpisujcie sie_josetsu!!!!!!!!

Re: spotkanie w Katosach!!!

"za kulisami" lub "fortepian"

najlepiej za "kulisami", bo chyba wszyscy tam trafią, a godz moze np 18??

pasuje;P

cos nas malo-rzuce temat na innych dzialach! zapisy trwaja!!! Slascy terrarysci laczcie sie!!

Jakby impreza byla jakos w tygodniu to bym wpadl... a tak to niestety mnie nie bedzie... shit.

nie pasuje mi... szkoda.

ja też wolałbym w tygodniu

tzn? w tygodniu czyli piatek?? moglby byc?? nikomu nie dogodze jedni chca w ten drudzy w ten i tak bedzie zawsze! teraz bedzie sobota nastepnym razem piatek!!! to sie wsszystko jeszcze okaze dam znac w czwartek wieczorem gdzie sie spotkamy i kiedy ale chyba bedzie sobota-szkoda ze nie moge pogodzic wszystkich

ZABIJCIE MNIE ALE ZMIANA!!!!

jako ze na forum kilka osob napisalo ze woli w tygodni-na gg tez sie kilka odezwalo wiec zmieniam na piatek 14 stycznia!!! godzinak do omowienia od 17 w zwyz- pub fortepian lub za kulisami
    sorki za zmiane ale naqet mi to bardziej pasuje!!!
    jesli jednak ktos woli w sobote to mozecie sie pspotkac wtedy-przepraszam za zamieszanie!!!

Uprawnienia umieszczania postów