-
Moja Agamka Błotna
To zdjęcie zostało zrobione 3 lub 4 dni po kupnie agamki. Maleństwo jest u mnie już ponad tydzień. Na razie wiem jedno - ona uwielbia jeść.
-
Re: Moja Agamka Błotna
jest sliczna , modelka z niej ,taka mala a jak pozuje do zdjecia
-
gitowa
-
Miała kiedyś coś z górną szczęką prawda??
-
-
sliczna
wrzuc jej zdjecia na www.ocenmnie.pl ))
-
-
Fred 17 mam ją dopiero ponad tydzień i niestety nie znam jej przeszłości ale jet to bardzo prawdopodobne bo górę pyszczka ma taką lekko wklęsłą. W każdym razie teraz powinno być wszystko dobrze bo ma UVA i UVB, dostaje wapno i witaminki. Ale je bardzo dobrze i jest bardzo żywa - ręki się zupełnie nie boi świerszcze od razu zaczęłą porywać z ręki bo pewnie nie mogła się doczekać (żarłok jeden). Ma jeszcze bardzo brzydki zwyczaj, że czasami szoruje pyszczkiem po przedniej szybie (wszystkie inne mam oklejone korkiem) i możliwe że to się przyczyniło do tego że ten pyszczek tak wygląda. Na szczęście robi to coraz rzadziej - za każdym razem jak to widzę to jej w tym przeszkadzam. - albo ją przenoszę na inny konar albo lekko spycham w inną część terra.
-
Aha ten pyszczek tak źle tylko na zdjęciach wygląda, normalnie trzeba się nieźle poprzyglądac. Na tym zdjęciu wygląda to inaczej
-
Uprawnienia umieszczania postów