pppppp po pierwsze nie porownywalem wezy jadowitych do palenia trawy tylko chodzilo mi o to ze nic sie nie zmienilo w holandii jesli tak to na lepsze, mysle ze legalizacja wezy by tez nie byla zla, a i sadze ze nie musialbys sie bac ze sasiada waz ukasi twoje dziecko na korytarzu, wieksze prawdopodobienstwo ze spadnie mu "cegla w drewnianym kosciele", ja mam sasiadow ktorzy pija i robia awantury maja zrytego psa tez sobie tego nie zycze ale co mam zrobic? ich mieszkanie ich sprawa, minely czasy kiedy sasiad wlazil ci do mieszkania i zagladal w kazdy kat, a pozatym tak jak wspomnieli inni wyzej dlaczego pisales o kedziorze a nie o tych bardziej jadowitych pajakach ktore jak ukasza to jest cos wiecej niz pieczenie i opuchlizna??, tak jak wspomnialem wczesniej czesi jakos maja hodowle z jadowitymi wezami i jakos u nich kobry po klatkach nie pelzaja poprostu u nich umieli to jakos doprowadzic do logicznego sensu, a u nas ci madrzejsi i starsi ludzie ktorzy zabronili hodowli jadowitych zrobili to pewnie dlatego by miec problem zglowy niz siedziec i zalatwiac pare papierkowych spraw bo po co jak mozna zakazac i siedziec na grubych dup......
Pozdrawiam Nazer.