Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Giełda terrarystyczna w POZNANIU

Mieszany widok

Giełda terrarystyczna w POZNANIU

Witam
    Ze znajomymi chcieliśmy zorganizować pierwszą giełdę terrarystyczno-zoologiczną w Poznaniu.

W tej chwili prowadzimy rozmowy w sprawie lokalu niedaleko dworca PKP (centrum)
    Planowany termin to połowa marca lub połowa kwietnia – tak aby nie kolidowało to z innymi giełdami (Świętochłowice...).
    Najlepszy terminy termin to naszym zdaniem jeden z: (marzec - 12.03 lub 19.03 lub (kwiecień) 09.04 lub 16.04.
    Chcemy żeby była to sobota a godziny otwarcia w granicach 9:00 do 13:00. (lub 10:00 ...)
    Planowane opłaty to 6zł /stolik dla sprzedawców i 3 zł za wejście dla odwiedzających.

Żeby giełda miała sens, chcielibyśmy zgromadzić na giełdzie możliwie największą liczbę wystawców jak i odwiedzających oraz aby jak największy wybór zwierząt, sprzętu, roślin itp.
    W tym celu przed giełdą pragniemy nawiązać kontakt z Wami wystawcami a miesiąc przed giełdą zostaną podjęte odpowiednie kroki w celu rozreklamowania giełdy.

W związku z tym prosiłbym o kilka informacji z Waszej strony na forum lub na maila.

1.Czy jesteście zainteresowani wystawieniem się na takiej giełdzie? - i z jakiego miasta jesteście?
    2.Czy cena nie jest wygórowana?
    3.Który z terminów Wam odpowiada?
    4.Czy godzina start / koniec Wam odpowiada? – głównie ze względu na dojazd (trza by doliczyć czas na rozstawienie zwierząt, sprzętu itp.).
    5.W przypadku zainteresowania prosiłbym o informacje co prawdopodobnie byście wystawiali – np. pająki, jaszczurki, węże, straszyki, terraria, wyposażenie itd.
    6.Proszę o dodatkowe uwagi i sugestie.

Z góry dziękuje za zainteresowanie i zapewniam że będę zamieszczał informacje o postępach.

Adam
    astrycz@poczta.fm

Re: Giełda terrarystyczna w POZNANIU

Idealny pomysł na pewno przyjde jako kient, cena wstępu napewno nikogo nie odstraszy ,a godziny od 10-14tej też chyba wszystkim stykną.
    Oj czuje dużo zwiedzających.

Moze wreszcie coś sie ruszy w tym naszym Poznaniu - jestem zdecydowanie ZA , poznański rynek jest bardzo ubogi jeśli chodzi o terrarystyke porównując go np. do Śląska -jesliby to dobrze rozreklamować i sciągnąć choć połowe hodowców i wystawców co jest w Swiętochłowicach to uważam ze mógłby być to dobry początek tego tematu i na stałe wpisać sie w kalendarz. Z tego co mi wiadomo przynajmniej jeśli chodzi o węże to jest paru hodowców w Wielkopolsce - a nóż sie uda. Proponuje pogadać jeszcze z P. Witkiem Plucikiem - jesli by on zechciał sie wystawić to juz połowa sukcesu , bo napewno przyciągnie On innych wystawców. Na koniec dodam ze jesli w jednym z ZOO marketów na Piątkowie za 80 cm zbożówke nominalną trzeba zapłacić 460 zł - to taka giełda napewno otworzy oczy zainteresowanym terrarystyką i przygasi zapędy pseudohandlowców. Pozdrawiam i życzę powodzenia

gg 1690309
    tel 601 955 271

ja takze bym chyba byl tym bardziej ze to jest sobota a w poznaniu bywam nie zadko :P

Nareszcie cos w WLKP!! Bede na pewno, 3mam kciuki zeby sie udalo!!

Wreszcie zachód Polski będzie miał blisko, a że Poznań to duże miasto, więc chyba nie będzie problemu z dojazdem. Jestem z Zielonej Góry i jestem za

don 22
    Guest

Adam,dobry pomysłtez jestem ZA!!moze poza sielanką podpoznańską ruszy sie cos jeszcze...jakby co nagłośnie temat..syy yaa

Też tak myślę
    A co do nagłośnienia to super - tego najbardziej bedzie potrzeba

Adam

RikoX
    Guest

no ja tez jestem oczywiscie za i jakby co pomoge pozdrawiam

Na bank tam bede. Dajcie znac jak sie cos ruszy

Uprawnienia umieszczania postów