Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Agkistrodon contortrix

ELF_UR
    Guest

Agkistrodon contortrix

Witam chce poruszyć sprawe chodowli jadowitych wezy.bo uważam że powinna być dozwolona i legalna.każdy ma swój rozum i powinien chować co mu sie podoba.np.ile ludzi chowa niebezpieczne psy i do nich sie nikt nie przyczepia choć powinni mieć pozwolenie.
    pozdrawiam

ELF_UR
    Guest

Re: Agkistrodon contortrix

zakazany owoc ;p

ELF_UR
    Guest

szukam do niego żony moze mi troś pomoże

Double
    Guest

nie zgadzam sie z toba elfurze!!!!!!! hodowla wezy jadowitych nie powinna byc dozwolona dla kazdego. wyobrazasz sobie smarkacza ktory sobie kupuje taka na przyklad zmije gabonska, matce mowi ze to niegrozny wążyk, a potem taki wezyk go dziabnie i chlopak kopnie w kalendarz bo w polskich szpitalach nie ma na to surowicy!!!! pamietaj ze nie kazdy ma rozum!!! brzmi to moze dziwnie, ale mysle nie kazdy np jak ty hodowalby sobie taka zmije czy inna bananowke patrzac na nia tylko przez szybke i zachowujac wszelkie zasady ostroznosci i BHP. przeciez sam ten ostatni przypadek ze zmija zygzakowata, rzekomo "udomowiona" ktora dziabnela mala dziewczynke, mowi za siebie! co do ludzi, ktorzy maja psy, owszem, czepiaja sie nich! przeciez niektorzy hoduja te nieszczesne psy, np bulteriery jako maszyny do zabijania i straszenia! i ty uwazasz ze weze jadowite - smiertelne zagrozenie- moze sobie hodowac kazdy lepszy glupek?!

ELF_UR
    Guest

po 18 roku zycia tak za pozwoleniem. dałem przykład z psami i wyraznie powiedziałęm za POZWOLENIEM.A DZIECKO BY POZWOLENIA RACZEJ NIE DOSTAŁO NIE UWAŻASZ. MYŚLE ŻE OD PSÓW GINIE WIECEJ LUDZI NIŻ OD JADOWITYCH WEŻY W POLSCE.I UWIEZ MI NIKT POZWOLENIA NIE SPRAWDZA. MAM KUPE ZNAJOMYCH CO CHOWAJA TAKIE PSY I JAK NIKT NIE SPRAWDZAŁ TAK NIE SPRAWDZA!

SNAKES
    Guest

Witaj,

gdyby pozwolenie było wydawane po dokładnych badaniach psychiatrycznych oraz corocznej składce do banku surowicy (taki bank musiałby powstać i być w 100% finansowany z obowiązkowych składek), jednocześnie z obowiązkiem posiadania ubzepieczenia OC - myślę że miałoby to sens.

Pozdrawiam

Double
    Guest

ELFUR! sam mowiles ze weze jadowite masz od 14 ROKU ZYCIA! i co, dali pozwolenie 14latkowi? i tak przetrzymywanie w polsce wezy jadowitych jest NIELEGALNE

helloderm-Białystok
    Guest

Witam!!!!!!!!!!!!
    Zgadzam się z tobą w 100%.Hodowla węży jadowitych powinna być legalna.
    Pozdrawiam!!!!!!

PS.Skąd masz te wszystkie węże????????????????????

ELF_UR
    Guest

sorry wszystkich że poruszyłem ten opczywiście nierealny i debilny temat. jeszcze raz sory.

ELF_UR
    Guest

dzieki za wsparcie. weze mam ze sklepu zoologicznego ;P

Uprawnienia umieszczania postów