Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Chętni na gięłde W Gdańsku!!!!

Chętni na gięłde W Gdańsku!!!!

Ludzi Wpisywać sie Kto jest chętny !!!! Jest możliwość organizacji tylko oczywiście trzeba zabrać chętnych ......... To jest szansa dla Pomorza i okolic bo jak powszechnie wiadomo jest u nas troche malo terrarystów , i dzieki temu moze to piękne hobby zarazić innych

Re: Chętni na gięłde W Gdańsku!!!!

Ja!

Coguar
    Guest

ja sie na to pisze

kashex... jak tego dokonasz to ci normalnie obgryze paznokcie u nóg.... /wiem ze szanse na zrobienie chociazby sredniej giełdy w 3miescie są nikłe..../

Ale oczywiście jesli cos takiego bedzie to ja sie pisze :-)

Wiesz jest juz zgoda UM Gdańska , pozostala tylko reklama , wystawcy , sala , i weterynarz , hehe niby tak malo Ale postaram sie ze wszytkich sil zeby sie odbyla , hmmm ale dwie osoby do zrobienia gieldy to troche za malo .... Ale sie postaramy

ja i moje pajaki tez cie wspieraja!

A sory zapominiale dodac waznego faktu to bedzie (jesli bedzie wystawa polączona z gielda

Ja sie na to pisze, zalezy jeszcze tylko kiedy i gdzie :] moze wreszcie zakupie geka

Hmm to bedzie koniec marca , poczatek kwietnia , z ktorejs z gdanskich szkól lub mdk-ów (oczywiscie jesli wypali ) ,

Coś troche małe zainteresowanie, a wydawałoby się, że wszyscy chcą żeby była giełda zorganizowana w 3-mieście....

Uprawnienia umieszczania postów