Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: mój pupil**foto**

Fryzjer
    Guest

Re: mój pupil**foto**

powiem jedno koles jest ZRYTY

koleś
    Guest

podziwiam

masz błąd w napisie na fotce:P (Bitis gaboniCa)
    żmija gabońska to mój ulubiony gatunek, i przeciwieństwie do innych nie uważam cię za świra, lecz wręcz podziwiam!!!!!!!!

ELF_UR
    Guest

heh człowieku zajmuje sie jadusami od 14 roku życia a w tym momecie mam 20 skonczone
    i niczym nie szpanyje poprostu pokazuje ludzia że weze jadowite nie sa w cale takie zabujcze i agresywne jak by to wynikało.
    i powiem ci jeszcze jedno zmija gabonska jest dużo spokojniejsza od zwykłej taeniury czy cenchri.
    a to że ja wziołem w tedu na rece to jest moja sprawa wiec sie nie wtrącaj.
    jedni jeżdza na motorach 300 na godzine ja sobie wziołem zmije
    to na to samo wychodzi!!!!!!!

ELF_UR
    Guest

dzieki za inteligentna odpowiedz pozdro...od regiusa

ELF_UR
    Guest

Re: podziwiam

dzieki wiem za póżno sie kapnołem. ale dzieki

pppppp
    Guest

możesz brać do ręki to co chcesz (gorący węgiel, potłuczone szkło, jadowitego węża mnie to g.... obchodzi) ale nie wrzucaj tego na publiczne forum, ty masz 6 letnie doświadczenie z jadowitymi (14 lat i już wąż jadowity nawet jak to był trimek to i tak przesada), ktos takiego moze nie mieć i widząc taką fotke będzie chciał to powtórzyć, jemu może się to nie udać,
    tą skończoną 20 to mi zaimponowałeś nie ma co, normalnie się prawie posikałem, chcesz pokazywac charakter jadowitych węży to pokazuj rodzinie w domu a nie publicznie, jest to zabawa ze zwiewrzakiem grożnym dla zdrowia i życia człowieka i zawsze będę taką potępiał, a jak chcesz wiedzieć dlaczego to ci wyjaśnię :
    podcza studiów chemi na politechnice wrocławskiej na biotechnologi pisałem pracę o składzie i działaniu jadu węży na organizm u ssaków, przerobiłem masę artykułów i zdjęć ludzi pogryzionych przez jadowite weże i nie były to takie słodkie fotki jak twoja,
    inna sprawa ze trzymanie zwierząt uznanych za niebezpieczne dla zdrowia i życia (a takimi są węże jadowite, min trimki) w domu jest w Polsce zabronione i karalne więc czym się tu chwalić i co pokazywać

koleś
    Guest

ELF_UR mam do ciebie jedno pytanko: jak to cudeńko oswajałeś???
    (moje gg-3760107)

ELF_UR
    Guest

gabonska jest z charakteru sopokojna. to nie jest boa że można sobie na wszystko pozwolić trzeba uważac na każdy jej ruch.

Fryzjer
    Guest

pppppp - słowa uznania odemnie

Lord_Leoric
    Guest

Równiez się zgadzam z pppppp !!! Jeszcze cie kiedys przypadkowo upieprzy ten gabon i dopiero bedziesz miał! A co jak sie media na ten temat dowiedzą??? Rozgloszą to na całą Polskę.... A wiadomo jak to w wiadomosciach mowią! Wg nich wszystkie weze to sa niebezpieczne! Jeszcze przez to wiekszosc terrarystów na tym ucierpi! A najgorsze to bedzie jak zakarzą np hodowli wiekszosci zwierzat egzotycznych! Wlasnie przez taką glupote...

Uprawnienia umieszczania postów