-
Zapisy wspępne na giełde terrarystyczna
Witam ,
wszystko zmierza w dobrym kierunku , mamy juz lokal w centrum miasta , mamy ludzi , i mamy chęci a to najwazniejsze ,,
Wstępny temin przypada na pierwszą połowe marca - będziemy to jeszcze uzgadniać , ale giełda napewno odbędzie sie w sobote ,,
Po co to pisze ??:]
no więc giełda aby sie odbyła potrzebuje wystawców ...
dlatego chciałbym abyącie się tu wpisywali - gdy będe znał dokładniejsze informacje ten post posłózy mi jako " lista mailingowa " i bede mógł poinformować wszystkich Was , którzy jesteście zainteresowani udziałem w tym przełomowym wydarzeniu :P :P
druga sprawa , wpisując się tu prosił bym abyście zasugerowali najlepszy wg was termin (między marzec a kwiecień ) na giełde oraz zasugerowali wysokość opłaty za stanowisko ( mozliwe ze nie będzie albo będzie symbolicczna , ale informacja od was bardzo mi pomoze w sprawach organizacyjnych - jak będą pieniądze - więcej będe mógł zrobić - jedyne co moge was zapewnić ze jest to pierwsza taka impreza i nie chce zysków przeznaczyć na siebie a na organizacje kolejnych giełd , ewentualnie jakiś konkurs ) .
To ze ktoś sie tu wpisze nie zobowiązuje do przyjazdu na giełde , ale prosił bym o uczciwosć i nie wpisywanie sie osub które będą tylko zwiedzającymi ani wystawców którzy wiedza ze napewno nie przyjadą do Lublina
z informacji waznych dla wystawców moge powiedzic ze giełda będzie dobrze zareklamowana , i ze lokal znajduje sie w centrum miasta ,
Jesli ktoś będziepotrzebować noclegu moge przekazać dane o chotelach , ewentualnie wstępnie zarezerwować miejsce .
Pozdrawiam i licze na durzy odzew !!!
Uprawnienia umieszczania postów