Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Profil

Pawllo
    Guest

Witam!
    Jak wchodze do profilu, żeby edytować np. nazwe gatunku albo dodać notke hodowlaną to po prostu ucina tą część, że ani nie widać listy gatunków ani opcji :/
    A jak wchodze do mojego profilu żeby go sobie pooglądać(klikam na nic w jakimś poście) to wyskakuje błąd:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public_html/terrarium/serwer/spis/user.php:6) in /public_html/terrarium/serwer/spis/user.php on line 36

Pawllo
    Guest

Re: Profil

screeny w załącznikach

Korzystam z firefoxa, pod IE to samo :/

Pawllo
    Guest

i ostatni screen

Markoś
    Guest

to ja tez mam problem i za jednym razem nie bede pisal nowego tematu chce zmienic fotke w profilu usowam i daje nowa ale pojawia sie ta sama co mialem ale jakklikne na ta stara to po powiekszeniu jest ta nowa ;/ o co tu chodzi ?? aha i jeszcze jedno nie wiem czemu ale moj profil mi sie teraz nie otwiera ;/

Stein
    Guest

kiedyś miałem podobny problem na www.skinheads.civ.pl ; ) jak prubowałem dodac avatar

Jakub
    Guest

Też mam problemy z profilem, gdy chcę w nim co zmienić to się chrzani i wyskakuje napis, że strona jest niedostępna i tak 4 razy aż wkońcu się zmieni. :/

Uprawnienia umieszczania postów