-
Dziadostwo na chacie!!!!!!!
no wiec chciałem zmienic sobie kolor nicka, i mi sie nie chciało zmnienic a Obcy zaraz zaczal mnie wyzywać, wiec ja tez go zaczalem on zaczal ..... (hehe niedozwolonymi znakami heh :P) a ja wyleciałem z chata i juz nie moge wejsc.... nie chodzi mi o samo wyzywanie mnie na chacie tylko o to ze ja wylecialem, a nie obcy!!!!!!!!
-
Re: Dziadostwo na chacie!!!!!!!
chlip...chlip...to takie wzruszające
-
yYyY jeden szczegół , Obcy to chyba mod ?:>
-
op a mod to dwie rzeczy :P poza tym, czy mod ma jakieś przywileje...że nie można go wykopać z czata? można :P ale nie został wykopany
-
Ja to bym pousuwał te wszystkie wątki bo wchodzi wiara na czat,robi zamieszki a później poszkodowana sie żali na forum,najpierw taki flops a pozniej igor,kto bedzie next?
-
paco 
-
paco raczej sie nie wypowie na forum 
A Obcy juz nie jest taki święty, niech lepiej przestanie się wszystkich czepiac bo znowu straci opa.
-
Witam
Obcy zawsze sie wszytskich czepial, ostanio mi skasowal posta z dzialu zamienie tylko dlatego bo byla tam samica gekona lamparciego na zamiane a obcy chcial ja zgarnac wiec wygodniej bylo mu skasowac mojego posta.
Obcy to do Ciebie: Jeszce raz skasujesz mi posta KTÓRY BYŁ ZGODNY Z REGULAMINEM bo bylo Ci tak wygodniej to bedzie z Toba zle.
Pozdrawiam
-
Silent_Dragon coż za riposta, aż sam się wystraszyłem.
A jak się komuś nie podobają poczynania niektórych opów to niech nie wchodzi na chata i święto lasu !!
-
Silent_Dragon napisał(a):
Jeszce raz skasujesz mi posta KTÓRY BYŁ
> ZGODNY Z REGULAMINEM bo bylo Ci tak wygodniej to bedzie z Toba
> zle.
Witam
Straszysz mnie smoczku? Na maila tez mnie straszyłeś. Ale najabrdziej wystraszyła mnie Twoja fota w profilu.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów