Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: Dziadostwo na chacie!!!!!!!

Saurus
    Guest

Re: Dziadostwo na chacie!!!!!!!

Silentowi raczej chodzilo o interwencje Nooka (odebranie moda), to Obcy sobie zaczal cos wymyslac bo odebral to tak samo jak ty.

sqqter
    Guest

Re: .

Atrax. Znowu dowaliłeś :P Leżałem na ziemii jak to zobaczylłem ale i tak Wiersz o CHamie Nazarze jest the best :PPP

~jonasz~
    Guest

Re: .

to była baśń:P

Vanaloon
    Guest

Taaaaaa... -____-

brevis
    Guest

Obcy długo siedze na tym forum mimo że się nieczęsto udzielam.... Jak ci zabraknie argumentów to atakujesz i próbujesz rozładować sytuacje ośmieszając atakowanego... nic dodać nic ująć

Stein
    Guest

ej ! chociaż jest brechta , pan sałata hahaehe , nie moge ; )

Snapek
    Guest

Co jest śmiesznego w nazwisku Sałata??

Saurus
    Guest

Moje nazwisko przynajmniej cos znaczy... a co znaczy "Błuś"?
    Dla mnie smieszniejsze jest bycie palantem-skinheadem (czym sie Stein juz wiele razy chwalil).

werni
    Guest

Skoro już tu wlazłem i czytam te pierodły, to dodam małe sprostowanie - Obcy już dawno nie ma uprawwnień na czacie.

Natomiast co do pokrzywdzonego Igora6 też już mam wyrobione zdanie jako obecny cieć na czacie :]

Zapewniam państwa, że jeśli trafia się na czacie osobnik odbiegający zachowaniem od ogólnie przyjętych zasad i akurat jestem przy tym obecny, to jestem jednakowo wredny niezależnie od tego kim on jest :]

Stein
    Guest

małe sprostowanie , nie zauważyłem że masz na nazwisko Sałata , skojarzyłem Saurus - Sałata , a w tym przypadku to było śmieszne , inna sprawa skinheadem nie jestem jeszcze inna już od dawna zasługujesz na bana , postaram sie o to

Uprawnienia umieszczania postów