Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: Dziadostwo na chacie!!!!!!!

Silent_Dragon
    Guest

Re: Dziadostwo na chacie!!!!!!!

Witam
    Tokaga ja nie mowie teraz o chacie ale o forum. Nie, nie strasze Cie a pogroszki od kolegow z gg i na maila mozesz pisac do kogos innego. Po prostu napisalem zwyklego posta, a Ty go skasowales bo tak ,,Ci pasowalo". Przykro mi ale czy mnie lubisz czy nie moderator musi byc obiektywny a nie kasowac posty bo kogos nie lubi i to juz nie moj problem.
    Pozdrawiam

Saurus
    Guest

Czy moderator nie powinien wykazywac sie kultura? :] Obcy, pohamuj sie troche...

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    A jak taki madry jestes to daj swoja fote chyba ze naprawde wygladasz jak ,,obcy" to dopiero sie wszyscy wystrasza.
    Pozdrawiam

Goblin
    Guest

Silent_Dragon prawa dżungli

Obcy
    Guest

jeszcze by było fajnie jakbys mi skonkretyzował co znaczy "bedzie z tobą zle " połamiesz mi nogi ?

Obcy
    Guest

moderator powinien byc tez odpowiedzialny a nie podawac hasło do konta swoim niespłena rozumu kolegom, wiesz ile wtedy moich postów wyleciało?

Saurus
    Guest

Ale w tej chwili mowimy o tobie, nie odwracaj kota ogonem Poza tym chyba nie pamietasz jak to dokladnie wtedy bylo, on nikomu hasla nie podawal...

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Nie podwalem nikomu swojego hasla, a Ty akurat na dziale zdjecia pisales tylko posty tpu: ,,ladny" ,, fajny" ,,fajna zbozowka" i nie porownuj tego co bylo nie z mojej winy do kasowania postów bez powodu. A Ty dobrze wiesz od czego sie zaczelo i na kazdym kroku mi docinasz, jestes z tego zadowolony, teraz skasowales posta a ja z Toba nie zaczynam.
    Pozdrawiam

Vanaloon
    Guest

No ile?? To pewnie przez to nabawiłeś się kompleksu i nieposkromionej rządzy władzy. Post Silenta rzeczywiście tam był, a tera nie ma. Coś tu się nie zgadza, skoroś taki odpowiedzialny. Teraz wychodzi na to że to twoja zemsta :-D A przy okazji drobna korzyść :->

Obcy
    Guest

a połamiesz mi nogi?

Uprawnienia umieszczania postów