-
Tnazar to bezczelny cham!!!
Tnazar jest niemożliwy!!! Wywala z czata kogo chce i kiedy chce! Niech sobie nie myśli ułom jeden że jeżeli jestem młodszy to musze być dyskryminowany!!! Prosze o odpowiedź od Aleksandra
Flops
-
Re: Tnazar to bezczelny cham!!!
ZAchowanie i kultura niektorych opow na czacie, nie da sie skomentowac .
Sie dziwie że niektórym tam dali takie stanowisko jak widać wywiazuja sie bez zarzutow.
-
a ja nie rozumiem tego ze wchodze na czatai jak tylko sie polacze to op mnie wywala a nawet nei zdarzylem nic powiedziec czy ktos umie to wyjasnic?? moze jakis blad w programie.
-
A wchodzisz na stałego nicka??
-
Kultury troche :P
Najpierw popatrz na siebe snapek jak ty sie zachowujesz a potem oceniaj innych to po pierwsze a po drugie Flops troche kultury by sie przydało.Ja dużo na chacie siedze i nie widzialem aby takie cos miało miejsce.Widze,ze wasza zazdrosć jest strasznie duza o to ,ze ktos jest operatorem.Dobra szkoda mi słow na was.Szkoda gadać :P
-
djtommi jest obowiazek wchodzenia na stałym nicku zarejestrowanym na www.polchat.pl
-
Słuchaj jedyny bezczelny cham to jestes ty, i hamuj sie ze słowami a takim zachowaniem i tekstami tylko pogarszasz swoja sytuacje.... Nazar jako op na czacie spisuje sie bardzo dobrze i niewiem skad te nieuzasadnione pretensje jeszcze w tak prostackim wydaniu...
-
Wkurzył mnie swoją gatką i powiedziałem że jak sie chce powyzywac na mlodszym to jest żłób.
-
Oj wiem MIDO jak ja sie zachowuje i jak sie inni zachowuja .
-
Flops rozumiem że jesteś nowym użytkownikiem, ale mogłbyś poczytać regulamin na stronie, i troche poważniej wypowiadać się na forum - poproś np rodziców żeby sprawdzili treść Twojej wypowiedzi przed wysłaniem... forum to miejsce powaznych dyskusji nie miejsce na żarty [wypowiedz nie związana akurat z tym wątkiem lecz innymi: http://terrarium.com.pl/forum/search...0&fldauthor=1].
Uprawnienia umieszczania postów