-
Problem ze strona terrarium.com.pl
Witam wszystkich, jesli kogos powtarzam przepraszam z gory, mianowicie coraz czesciej nie chce mi sie otworzyc forum terrarium.com.pl i strona glowna, pisze mi wystapil problem z ta witryna, nie wiem czy komus sie to zdarza, mi czesto, mam nadzieje ze dzialanie tego serwisu zostanie poprawione, gdyz to bardzo fajna strona i czesto na niej bywam, pozdrawiam
-
Re: Problem ze strona terrarium.com.pl
Mi sie srednio 3,4 razy dziennie tak robi.Ale jak otwieram na nowa przegladarke i wpisuje adres wszystko jest tak jak nalezy
-
mi czesto wyskakuje cos takiego: "Serwis chwilowo niedostepny, sprobuj za chwile":/
zwlaszcza kiedy chcem odswierzyc strone kiedy siedze na forum . . .
-
I troche to denerwujące, sami widzicie:/
-
mi tez sie tak czest zdarza jak pisze kaczi ale po jakims czasi juz wchodzi normalnie
-
To samo jest u mnie. Często jest tak, że po odświeżeniu strony pojawia się właśnie taka strona z napisem o jakim mowili przedmówcy. Najczęściej zdarza się to gdy chcem wyszukac jakiegoś słowa/zwrotu w całym forum
.
-
Miejmy nadzieję że problemy zniknął przy najbliższych poprawkach które mają zamiar wprowadzić nook i reszta 
-
Bardzo bym sie z tego cieszyl
-
no właśnie miałem o tym napisać, że coś się wali, ale odszukałem ten wątek. To jest denerwujące na amxa ! mi sie tak dzieje baaardzo często:/
-
Ciekawe, ilu z Was dolozyloby $$$, "za wolnosc wasza i nasza". :>
Uprawnienia umieszczania postów