Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Tnazar to bezczelny cham!!!

Mieszany widok

Flops
    Guest

Re: Tnazar to bezczelny cham!!!

Juz nie cham ale ja jestem cham I MÓWIE TO PUBLICZNIE!!! Sory Nazar i wszyscy których obraziłem mozecie mnie mieszać z błotem.

Flops
    Guest

Dobra. Tnazar juz oki i sprawa jest zamknięta

Samael
    Guest

Snapek napisał(a):

> ZAchowanie i kultura niektorych opow na czacie, nie da sie
    > skomentowac .
    > Sie dziwie że niektórym tam dali takie stanowisko jak widać
    > wywiazuja sie bez zarzutow.
    >

Snapus - "Zdzblo w czymis oku zwada podczas ,gdy belka we wlasnym nie zawadza".Kopiesz sobie "grob",bo kiedys sie za toba wstawilem,ale to byl pierwszy i ostatni raz...

Snapek
    Guest

Wstawiłes haha dobre po kilku dniach zaczoles robic to samo co obcy, wyzywac i wnerwiac wiec nie uznam to za wstawienie sie gdyz zaczoles robic to samo co on.

Samael
    Guest

Snapek napisał(a):

> Wstawiłes haha dobre po kilku dniach zaczoles robic to samo co
    > obcy, wyzywac i wnerwiac wiec nie uznam to za wstawienie sie
    > gdyz zaczoles robic to samo co on.
    >

Wyzywalem CIe ??Kiedy ??? Jakos sobie nie przypominam zebym Ci ublizal.Jedy nie co robilem to odpowiadalem glupio na Twoje glupie pytania,ale skoro jestes niekumaty to juz Twoj problem ;]

MIDO
    Guest

Snapek Judaszu ktos sie wstawil za toba a ty go oczerniasz.Ty cwaniaczku ty.Ale dziekuje bobez twej wiedzy snapek nigdy bym sie nie dowiedzial tyle o patyczakach.

Dark Raptor
    Guest

Panowie, to robi się żenujące. Zwłaszcza jeśli w kłótni biorą udział modzi. Proponuję przenieść to na priva i zamknąć wątek. Nazar powinien się tu udzielić, ale do tego czasu chyba się tu pozabijacie ;-)

Nazar
    Guest

A wiec udzielam sie

Sprawa zostala wyjasniona z kolega Flopsem, przykro mi ze zamiast napisac do mnie prywatna wiadomosc, zostaje tutaj blotem obrzucony w sumie tylko za to ze pilnuje pozadku na czacie no ale coz, tez mialem kiedys 12 lat.

Powiedzialem Flopsowi ze traktuje jego i ta sprawe tak jak by sie to wogole nie wydarzylo

Co do kolegi Snapka, hmm,
    powiem tylko tyle ze oskarzenia snapka o wyzywanie uzytkownikow przez operatorow to szczyt bezczelnosci i chamstwo, ktore zreszta mi zostalo przypisane w temacie . BO ani samael ani ja, ani nikt z operatorow nikogo na chacie nie obraza, bo nie taka role pelnimy. A jesli juz ktos zostaje wyproszony, to nie bez powodu.

Pozdrawiam i zapraszam na chat

Atrax
    Guest

Basn ludowa o [b]Chamie Nazarze[/b]

Dafno Dafno temu, za gorami za lasami, za Warszawka, Bykowcami
    Zyl Cham Nazar. Wy powiecie - kazdy zna Nazara przecie
    Ze on cham to nie nowina... lecz ta bajka sie zaczyna nie by
    zwyzywac go srodze, lecz pokazac mu jak strasznie skrzywdził dziecie
    Ublizajac, tupiac, gardzac i targajac, wteszcie z chata wywalajac.
    Biedny dzieciak zaplakany, ze wykickaly go chamy, poradzil sie swojej matki...
    Mama w swej madrosci , poradzila gowniarzowi: Idz no smyku dzis na forum
    Zakosztujesz tam hardcoru, wiedz, ze nie ty jeden *****, co gownianym kregu siedzi
    Szybko zyskasz tam poparcie. Udaj, ze gwalcony byles, w ciemnym lesie mocz swoj piles
    Przywiazany do mrowiska, mrowki sraly ci do pyska. Szybko ludzi wnet przekonasz
    Ze Nazar to ciemna strona.
    Jako matka poradzila, synek zrobil i wykonal. I choc w czesci racje miala,
    bo debile zaraz przyszly, siac swoj dysmozgowia owoc, sprawa szybko sie wydala
    i synalek stracil poglos. Kazdy teraz z niego smieje, kazdy pokazuje palcem, a najbardziej.. ten cham Nazar, ktorego poznalem w bajce

Guttata
    Guest

Re: Basn ludowa o Chamie Nazarze

buahahahhahahhahah dobre to jest masz talent

Uprawnienia umieszczania postów