-
Re: Dzień zielonego smoka-Czeladz M-1
Zapomnialem dodać ,że naszym dniem zielonego smoka zainteresowala się firma Tropikal tak więc możemy liczyć na jakieś promocje na ich granulaty dla legwanów.
Pozdrawiam
Witold Plucik
-
a M1 w Łodzi to co? ja tez chce cos takiego u siebie ;(
-
hmm.. a kiedy by sie mialo to odbyć?
-
Chyba najlepiej by było w drugiej połowie stycznia - wtedy są ferie
-
Ferie w woj.śląskim zaczynają się 17 stycznia 2004 roku
-
Tak wlaśnie sobie myślalem ,że najlepsze ku temu byłyby ferie ale nie wiem czy zorganizować to na ich początku w środku czy na ich końcu.
Proszę o waszą opinię jaki termin jest najlepszy .
Pozdrawiam
Witold Plucik
-
Według mnie najlepiej albo na początku (zanim jeszcze wszyscy powyjeżdżają) albo na końcu (kiedy już powracają). W środku raczej nie bo ci co wyjechali na pierwszy tydzień jeszcze nie wrócą a ci którzy planowali urlop na drugi już wyjadą. Przy czym moja sugestia jest taka żeby zorganizować na końcu (w ostatnią sobotę stycznia - to jest 29 I) bo wtedy kończą się ferie dla śląska i jednocześnie zaczynają dla małopolski - może stamtąd też byliby zainteresowani.
-
Dodi pracujesz na sklepie w M1 wpadnę z miłą chęcią choć gadów już nie trzymam ale to niezły pomysł pownniście organizować tez inne dni. np jaszczurek, węży czy owadów ludzie może wreście zaczną rozpoznawać zwierzęta proponuje zeby to był cykl spotkań.Pozdrawiam włąsciciel straszyków i patyczaków.
-
Najlepiej weekend przed feriami albo sam początek,bo potem wyjeżdzam
Uprawnienia umieszczania postów