Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Dzień zielonego smoka-Czeladz M-1

Dodi
    Guest

Dzień zielonego smoka-Czeladz M-1

W związku z tym że działam obecnie na sklepiku o powierzchni 500 m2 chcialbym się zorientować czy jesteście zainteresowani takim spotkaniem w programie którego
    byloby np.
    1. Spotkanie z autorem książki "Legwan zielony potomek smoków "Witoldem Borkowskim -porady hodowlane ,autografy itp.
    2.Spotkanie z Lek. Wet. ( personalia podam jak bedzie to ustalone ) porady hodowlane z zakresu weterynarii .
    3. Pokaz urządzania terarium dla legwana.
    4. Promocja np.50 % ceny na substrat kokosowy " Animals Grunt "
    5. Mam rownież do rozdania około 200 sztuk czasopisma " Terrarium" dla uczestnikow spotkania .
    Inne pomysly związane z takim spotkaniem mile widziane może jakieś propozycje ze strony Ślaskiej Grupy Terrarystycznej ( równoległa promocja waszej książki mimo że wydana w nie komercyjnych celach )
    Prawdopodobny termin to druga połowa stycznia, może koniec stycznia( sobota lub niedziela)
    Pozdrawiam
    Witold Plucik
    PS. Jeżeli konwencja takich spotkań wypali to w przyszlości spotkanko poświęcone ptasznikom.

Re: Dzień zielonego smoka-Czeladz M-1

Jak najbardziej (mimo iż nie mam i nie zamierzam mieć legwana) przyjadę. Może też w przyszłości dzień dusiciela )))))

Jestem jak najbardziej za i jesli moge jakos pomoc to chetnie.

Pomysł dnia zielonego smoka mi się podoba. Jeśli chodzi o promocję naszej książki wydanej w 60 egzemplarzach to nie ma co już promować ;-) Wszystko sprzedane. Trzeba by zamówić dodatkowy nakład, co jest możliwe, ale muszą być chętni. Książka nie została napisana w celach komercyjnych, była przeznaczona dla wąskiego grona legwaniarzy.

Popieram pomysł jak najbardziej. Tylko trzeba będzie jeszcze skonsultować się z loktokiem w sprawie wykładu, tzn. czy i kiedy będzie żeby spotkania nie kolidowały ze sobą.

Wyklad bedzie ale narazie w blizej nieokreslonym terminie.wszystko zalezy od tego jak szybko dogadam sie z wykladowcami.

Mam propozycję, aby takie spotkania odbyły się w kilku miejscach w województwie mogą to być tereny M-1 a więc np. dzień zielonego smoka - Częstochowa M-1. Tu również jest wielu hodowców, którzy na pewno będą chcieli porozmawiać o swoich pupilach oraz nabyć książki na ich temat i wogóle - co Ty na to?

Hehe spoko, ale Witek wybral M1 Czeladź dlatego ze ma tam sklep o duzej powierzchni i dzieki temu moze zorganizowac takie spotkanie a nie dlatego ze lubi centrum M1 :-)))

M-1 to tylko lokal, spotkania tego typu można zorganizować w zupełnie innym miejscu. A tak na marginesie wolał bym odpowiedź od "Dodi" czyli Witka - czius!

Dodi
    Guest

Narazie mam rozruszać ten obiekt w Czeladzi i nie planuje występow gościnnych chociarz już raz bylem w Częstochowie w jednym z centrów handlowych z oswojonymi papugami i pieskiem preriowym pokaz trwał tydzień i bylo nawet spore zainteresowanie.
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

Uprawnienia umieszczania postów