-
Dzień zielonego smoka-Czeladz M-1
W związku z tym że działam obecnie na sklepiku o powierzchni 500 m2 chcialbym się zorientować czy jesteście zainteresowani takim spotkaniem w programie którego
byloby np.
1. Spotkanie z autorem książki "Legwan zielony potomek smoków "Witoldem Borkowskim -porady hodowlane ,autografy itp.
2.Spotkanie z Lek. Wet. ( personalia podam jak bedzie to ustalone ) porady hodowlane z zakresu weterynarii .
3. Pokaz urządzania terarium dla legwana.
4. Promocja np.50 % ceny na substrat kokosowy " Animals Grunt "
5. Mam rownież do rozdania około 200 sztuk czasopisma " Terrarium" dla uczestnikow spotkania .
Inne pomysly związane z takim spotkaniem mile widziane może jakieś propozycje ze strony Ślaskiej Grupy Terrarystycznej ( równoległa promocja waszej książki mimo że wydana w nie komercyjnych celach )
Prawdopodobny termin to druga połowa stycznia, może koniec stycznia( sobota lub niedziela)
Pozdrawiam
Witold Plucik
PS. Jeżeli konwencja takich spotkań wypali to w przyszlości spotkanko poświęcone ptasznikom.
-
Re: Dzień zielonego smoka-Czeladz M-1
Jak najbardziej (mimo iż nie mam i nie zamierzam mieć legwana) przyjadę. Może też w przyszłości dzień dusiciela )))))
-
Jestem jak najbardziej za i jesli moge jakos pomoc to chetnie.
-
Pomysł dnia zielonego smoka mi się podoba. Jeśli chodzi o promocję naszej książki wydanej w 60 egzemplarzach to nie ma co już promować ;-) Wszystko sprzedane. Trzeba by zamówić dodatkowy nakład, co jest możliwe, ale muszą być chętni. Książka nie została napisana w celach komercyjnych, była przeznaczona dla wąskiego grona legwaniarzy.
-
Popieram pomysł jak najbardziej. Tylko trzeba będzie jeszcze skonsultować się z loktokiem w sprawie wykładu, tzn. czy i kiedy będzie żeby spotkania nie kolidowały ze sobą.
-
Wyklad bedzie ale narazie w blizej nieokreslonym terminie.wszystko zalezy od tego jak szybko dogadam sie z wykladowcami.
-
Mam propozycję, aby takie spotkania odbyły się w kilku miejscach w województwie mogą to być tereny M-1 a więc np. dzień zielonego smoka - Częstochowa M-1. Tu również jest wielu hodowców, którzy na pewno będą chcieli porozmawiać o swoich pupilach oraz nabyć książki na ich temat i wogóle - co Ty na to?
-
Hehe spoko, ale Witek wybral M1 Czeladź dlatego ze ma tam sklep o duzej powierzchni i dzieki temu moze zorganizowac takie spotkanie a nie dlatego ze lubi centrum M1 :-)))
-
M-1 to tylko lokal, spotkania tego typu można zorganizować w zupełnie innym miejscu. A tak na marginesie wolał bym odpowiedź od "Dodi" czyli Witka - czius!
-
Narazie mam rozruszać ten obiekt w Czeladzi i nie planuje występow gościnnych chociarz już raz bylem w Częstochowie w jednym z centrów handlowych z oswojonymi papugami i pieskiem preriowym pokaz trwał tydzień i bylo nawet spore zainteresowanie.
Pozdrawiam
Witold Plucik
Uprawnienia umieszczania postów