Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Spotkanko w gronie terrarystycznym- PŁOCK

Spotkanko w gronie terrarystycznym- PŁOCK

Zamierzamy ( MarcinP, Inneczasy, Grażynka, Brakus, Stiw ) się spotkać w Płocku w jakiś dzień weekendowy stycznia na pogaduszki terrarystyczne przy pięknych terrariach tamtejszego ZOO, chętnych proszę o wpisywanie się i zasugerowanie jaki dzień stycznia by Wam najbardziej odpowiadał. Na początku stycznia ustalimy wspólnie konkretną date i godzine.
    ZAPRASZAMY

Re: Spotkanko w gronie terrarystycznym- PŁOCK

no na pewno nie bedzie to pierwszy weekend stycznia :-)
    i ja bym optowal za niedziela poniewaz w czesc sobot pracuje i jeszcze nie wiem w ktore

witam
    Proszę o podanie daty na forum jesli bede wtedy w Płocku to bardzo chetnie sie spotkam

siemanko
    z mila checia wpadne na to spotkanie!! ja proponuje spotkac sie 8lub9stycznia
    prosze o poinformowanie mnie o dokladniej dacie spotkania
    pozdrawiam Szmon

fajnie!!! zapraszam do Płocka w Płockim Zoo jest obecnie remont w terrariach sa wymieniane te stare.Można sie przeciez zwrócic do dyrektora zoo zeby byla wycieczka po zapleczu)

Małgolek
    Guest

świetny pomysł!!!!!
    Jeżeli chodzi o weekendy wczesno-styczniowe to mogę jedynie 8, 9 stycznia. Zupełnie nie pasuje mi 15/16.

Pozdrawiam i wesołych świąt i szampańskiego sylwestra
    Gosia

Hej! Co do oglądania zaplecza, to wspominając ostatnie Płockie spotkanie nie ma problemu z wejsciem na zaplecze . Początek stycznia to chyba dobry termin choć jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć czy dam radę być 8-9 stycznia. Ja stawiam raczej na niedzielę

hmmm ja myśle ze można by to na główny daćto by mozej wiecej ludzi zobaczyło
    ;]

Marcin .P
    Guest

no 9 pasi
    no to do 9 .I .05 r

Uprawnienia umieszczania postów