-
Impreza integracyjna i Giełda
<a href=http://www.album.astral.pl/album/index.php?action=show&gall_id=&ap_ex=21&alb_id=977 &prev=857&next=736&off=0&search_exp=&order=title&u ser_albums=1&last_action=browse&alb_title=Impreza% 20integracyjna%20i%20Giełda>FOTKI</a>
-
Re: Impreza integracyjna i Giełda
Hajdi jescze raz mi odstawisz taką akcje jak w tej sytuacji to ci nogi z du... powyrywam i powiesze na jajach FAK ale szkoda że mnie nie było ;(;(;( Tylko siąść i płakać
-
ejj no;P
mialem nie isc,a sie zdecydowalem w ostatniej chwili;P
-
O, jestem na zdjeciu
-
Heh, smętną i posępną miną zaznaczyłem swoją krótką i nieznaczącą obecność. Nastęnym razem trzeba będzie wypić jak człowiek :P
Pozdro
-
pictus już sam w terra bo jgo towarzysz gruboogonowy powędrował do mnie
-
niezła ta integracja :P:P:P
weźcie mnie zaproście następnym razem :P:P
ps: tak wogule to gdzie miała miejsce ta " integracja " :P:P
-
Ano byla niezla... wlasciwie to nie byla intergracja, a male spotkanie przygotowywujace organizm na dawke alkoholu czekajaca na spozycie dnia nastepnego, czyli w niedziele na gieldzie ;]
-
Imprezka byla max...ale niestety pan z Asco i wlascicielka przerwali nam impreze....ale na pewno na dlugo nas zapamietaja w chorzowskim hotelu Prima..Pozdro
-
A wiesci sie szybko rozchodza, bo nas w hotelu kolo Relaksu pytali, czy nie bedziemy imprezowali i czy na nastepny dzien juz wyjezdzamy :P
Uprawnienia umieszczania postów