-
nowy dział? co wy na to
mam taką mała sugestie aby utworzyć nowy dział na forum odnosnie rozpoznawania płci u pajęczaków gdzie uzytkownicy mogli by zasiegnac rady u innych terrarystow co do płci wlasnego zwierzaka ,jestem bardzo czestym gosciem na forum Pajęczaki i hodowcy czesto wlasnie zadaja tam takie pytanie ,,jaka plec ?'' i wielu uzytwkownikow sie buntuje na tego typu posty (ze to zasmiecanie forum itp) a wydaje mi sie ze utworzenie takiego osobnego dzialu jest bardzo dobra koncepcją . moze to byc np dział wspolny z gadami, płazami ,owadami . Forumowicze co wy na to ? no i oczywiscie co na to administratorzy ? pozdrawiam
-
Re: nowy dział? co wy na to
jestem za ale tam powinno się udzielać odpowiedzi do wszystkich gatuków węrzy i jaszczórek
-
NIE
o rozroznianu plci bylo juz miliardy postow, sa nawet prywatne strony o tym
-
ja też nie.... po co forum drobnicować?? Jak chcesz rozpoznać płeć pająka - masz forum pajęczaki, jak węża - masz węże, do jaszczurek są jaszczurki.
-
ehehe raczej nie
-
no więc tak: ja proponuje, żebyś napisał wnosek do nooka, tylko nie zapomnij dodać 2 zdjęć swoich
a tak na serio to nie widzę potrzeby tworzenia takowego działu
-
-
ja też jestem na nie.. a wiesz czemu? bo to sa drobnostki. Dla porównania tylko powiem że nie ma działu Agama brodata mimo że może jedna trzecia forumowiczów ma to zwierzątko(a może się tworzy nowy dział:P)
-
Prosze ciebie bardzo... pod napisem "Pajęczaki" jest mały napisz "Najciekawsze wątki" a w tym temacie jest dokładnie opisany wątek o rozpoznawaniu płci z fotkami...
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=62239&t=62237
Uprawnienia umieszczania postów