Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: nowy dział? co wy na to

Mieszany widok

Tomek_Nie
    Guest

nowy dział? co wy na to

mam taką mała sugestie aby utworzyć nowy dział na forum odnosnie rozpoznawania płci u pajęczaków gdzie uzytkownicy mogli by zasiegnac rady u innych terrarystow co do płci wlasnego zwierzaka ,jestem bardzo czestym gosciem na forum Pajęczaki i hodowcy czesto wlasnie zadaja tam takie pytanie ,,jaka plec ?'' i wielu uzytwkownikow sie buntuje na tego typu posty (ze to zasmiecanie forum itp) a wydaje mi sie ze utworzenie takiego osobnego dzialu jest bardzo dobra koncepcją . moze to byc np dział wspolny z gadami, płazami ,owadami . Forumowicze co wy na to ? no i oczywiscie co na to administratorzy ? pozdrawiam

mispushupek
    Guest

Re: nowy dział? co wy na to

jestem za ale tam powinno się udzielać odpowiedzi do wszystkich gatuków węrzy i jaszczórek

Double
    Guest

NIE
    o rozroznianu plci bylo juz miliardy postow, sa nawet prywatne strony o tym

AGAM
    Guest

ja też nie.... po co forum drobnicować?? Jak chcesz rozpoznać płeć pająka - masz forum pajęczaki, jak węża - masz węże, do jaszczurek są jaszczurki.

Nazar
    Guest

ehehe raczej nie

Pawllo
    Guest

no więc tak: ja proponuje, żebyś napisał wnosek do nooka, tylko nie zapomnij dodać 2 zdjęć swoich

a tak na serio to nie widzę potrzeby tworzenia takowego działu

Tomek_Nie
    Guest

wiecie mi niezalezy osobiscie baaaardzo na stworzeniu tego dziali tylko wydaje mi sie to dobrym pomyslem ,chcialem tylko rozpaczac taka mala kompanie na rzecz nowego dzialu myslalem ze bedzie wielu chetnych i jka by powstal nowuy dzial ,niebeda sie pojawiac juz denerwujace dl;a niektorych posty typu,, jaka plec'' na forum pajeczaki no ale jak niejestesscie chetni chociaz tym malo doswiadczonym zadajacaym te pytanka przydaloby sie to forum moze czegos by sie nauczyli wiecej redagujac zdjecia i odpowiedzi forumowiczow na tem rozpoznywania plci to byla tylko taka moja myśl . pozdrawiam

Gdanszczanka
    Guest

ja też jestem na nie.. a wiesz czemu? bo to sa drobnostki. Dla porównania tylko powiem że nie ma działu Agama brodata mimo że może jedna trzecia forumowiczów ma to zwierzątko(a może się tworzy nowy dział:P)

Goblin
    Guest

Prosze ciebie bardzo... pod napisem "Pajęczaki" jest mały napisz "Najciekawsze wątki" a w tym temacie jest dokładnie opisany wątek o rozpoznawaniu płci z fotkami...

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=62239&t=62237

Uprawnienia umieszczania postów