Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: szyszkowce

Pawllo
    Guest

szyszkowce

Wchodze na forum i widze : "Forum miłośników jaszczurek (do forum ponownie zostały włączone SZYSZKOWCE)" Czyżby szykował się dział agama brodata lub inny? :P

Adamek
    Guest

Re: szyszkowce

kameleony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minok
    Guest

Nie tylko nie nowy dział po co jeszcze jeden??

Adamek
    Guest

nie jeszcze jeden tylko wzamian za szyszkowce
    nikt nie każe ci go odwiedzać...

Gdanszczanka
    Guest

własnie!! Agama brodata!

Adamek
    Guest

Agama brodata to łatwa w hodowli jaszczurka nie sprawiająca problemów za to coraz więcej początkujących kupuje kameleony nie mając o nich pojęcia a te z kolei sa tródniejsze w hodowli, dlatego wg mnie przydało by sie forum kameleony

Nazar
    Guest

forum robione JEST dla gatunkow czesto hodowanych. A pajaki to co? trudne sa whodowli? moze gekon lamparci tez. Uwazam ze agama powinna byc pierwsza w kolejnosci. TYmbardziej ze mozna do niej wpakowac agame blotna rowniez.

Double
    Guest

uh uh uh uh uh wreeeeeeszcie szyszkowce sobie poszły, chyba po roku czekania ;-) MareQ, hurraa ;-)

Pawllo
    Guest

niby łatwa, a jednak dużo pytań na dziale "jaszczurki" jest związanych z agamą brodatą. Po za tym forum nie służy tylko po to aby pisać kiedy ma się problemy ale także do wymiany doświadczeń, a osób hodujących agamy brodate jest(tak ja myśle) znacznie więcej niż kameleony, a co za tym idzie ----> dział Agama brodata będzie bardziej aktywnym działem niż kameleony :P

Adamek
    Guest

wiem o tym że forum jest nie tylko po to żeby problemy rozwiązywać ale jakby było forum kameleony to początkujący po przeczytaniu postów z tego forum dowiedział by sie wiele więcej niż jest w opisie a szukanie postów o kamkach w forum jaszczurki jest uciążliwe (wiem że zaraz to samo napiszecie ale zamiast kameleony padnie słowo agamy)
    Może i agam brodatych jest więcej od kameleonów ale sądze że po ostatnich postach typu "mój kameleon sie rozjeżdża nie umie na nogach ustać co mu jest" sądze że tym bardziej forum sie przyda
    na forum mięczaki też za dużego ruchu nie ma na jednej stronce zmieszczą sie posty z 8 miesięcy i nikomu to nie przeszkadza :P

Uprawnienia umieszczania postów