Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: POWIADOMIENIE = SPAM !!!!!

sigsauer
    Guest

POWIADOMIENIE = SPAM !!!!!

Wszystkie powiadomienia o odpowiedzi z TCP dostaję na pocztę rozpoznane jako SPAM :-/ !!! U Was jest to samo ???? Dziwne bo domenę TCP mam wpisaną jako nie-SPAM, a filtr i tak robi swoje ...... Macie jakiś pomysł, żeby to zlikwidować......

raptor
    Guest

Re: POWIADOMIENIE = SPAM !!!!!

a z jakiej poczty korzystasz?
    ja mam o2 i wszystko jest git

sigsauer
    Guest

WP..... a program Thunderbird, ale to nie ma większego znaczenia. Dobrze, że odchacyłem ściągania SPAM'u przez SMTP, bo tak nic bym nie dostałwł........ Nie kumam ....domena wpisana w nie-SPAM a tu d*****......

PZDR.....

Saurus
    Guest

ja korzystam z Mozilli Thunderbird i gdy za pierwszym razem mi sie wyswietlil mail z TCP jako spam, kliknalem prawym przyciskiem i wybralem "Mark As Not Junk" i automatycznie reszte "spamu" z tcp zaznaczyl jako normalne maile. Teraz juz nie mam problemu. W jaki sposob ustawiles filtr, by nie uwazal tych powiadomien za spam?

sigsauer
    Guest

SAURUS kumam o co chodzi...... ale przecież SPAM jest rozpoznawany na poziomie serwera pocztowego, a nie nie klienta poczty z którego korzystasz. W Thunerbird'zie (jak i w innych chyba Mozilla'ch) maile są odznaczane jako "poczta nie chciana" wszystkich spoza listy kontaktów zapisamych w książce adresowej, chyba, że mnienisz ustawienia główne programu..... "JunkMail" to stadnard w Mozillach.....
    No nic zobaczymy jak będzie na o2.pl......... zminiłem konto pocztowe

Saurus
    Guest

w takim razie musialbys wylaczyc filtr anty-spam w wp.

sigsauer
    Guest

Chyba bym się ni opedził od smieci, które idą prze ten serwis....... zmieniłem konto i narazie jest OKI !!!!!!!!!

Saurus
    Guest

wtedy te smieci wylapie Mozilla Thunderbird. Swietny program. Ja mam wylaczony antyspam na wszystkich moich kontach na tlenie i Mozilla zalatwia wszystko. Sam wybieram co jest spamem a co nie.

sigsauer
    Guest

Tu masz rację .... Thunderbird jesta naprawdę świetny pod tym zględem..... ale problem juz rozwiązałem..... filtr na o2 przepuszcza tylko to co chcę !!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów