Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: rośliny owadożerne pytanie ? dla moderatorów i do innych !

dzwonek
    Guest

rośliny owadożerne pytanie ? dla moderatorów i do innych !

cześć wszystkim
    mam taki pomysł zeby zrobić dzial "rośliny owadozerne" , co wy o tym myślicie top by było pierwsze chyba w polsce forum na tem,at rerraytsyki i roślin owadozernych.
    ten dził by każdemu pomógł !! min nawiązac kontakt z sprzedajacym ,porozmawiać o hodowli ,wymienic sie doświadczeniami hodowli .
    Znaleźli by sie hodowcy z całej polski moze ktoś z zagranicy.
    widze ze ejst duzo pytań na temat jak hodować? czym karmić ? itd !!
    moreratorzy pomyślcie jaki serwis terrarium.com.pl by był sławny i popuralny
    prowsze o wasze wyniki urzytkownikuwa a terz moderatorów
    czesć narazie , mógłbym dostarczać opis każdej roślinki moge pomóc
    narazie tu na terraium są mało hodowców ja Jery , dega jery terz by pomógł i dega terz mysle że tak

Silent_Dragon
    Guest

Re: rośliny owadożerne pytanie ? dla moderatorów i do innych !

Witam
    U nas na www.terrarystyka.boo.pl powstal nie dawno dzial na temat roslin owadozernych
    Pozdrawiam

dzwonek
    Guest

Re: rośliny owadożerne pytanie ? dla moderatorów i do innych !

spoko juz./ wchodze !!

dega
    Guest

Re: rośliny owadożerne pytanie ? dla moderatorów i do innych

Pewnie powinnam sie tu wypowiedziec
    Jesli chodzi o wymiane doswiadczen, to mamy w Polsce dosc dobrze działającą liste dyskusyjną - mozna sie na nią zapisać tutaj http://groups.yahoo.com/subscribe/cp-pl.
    Oczywiscie bardzo fajnie byloby miec forum, bo jest to wizualnie łatwiejsze Były juz proby zastąpienia tej listy przez forum ale jakos bez powodzenia. Wydaje mi się ze obecny dział "rosliny" i tak w duzym stopniu sluzy poradom na temat miesozernych, nie wiem czy jest az taka potzreba dzielenia go na dwa (miesozerne rosliny i inne rosliny, bo tak ja ta propozyje rozumim). Oczywiscie jesli Administratorzy uznaliby ze taka potzreba wystepuje i ja mogłabym w czyms pomoc to jak najbardziej jestem chetna; takze chetnie pomoge przy stworzeniu opisów roslin - warto bylo na paczatek opisac przynajmniej rodzaje i grupy eokologiczne z podstawowymi zasadami hodowli - przychodzi tu sporo poczatkujacych hodowcow tych roslin i widze potrzebe stworzenia takich opisow.
    kontakt do mnie bio@binertia.com

Pozdrawiam
    Agata

djtommi
    Guest

to zapraszamy na www.terrarystyka.boo.pl tam na forum jest taki dzial i czekamy na opisy roslin jesli sa chetni do stworzenia oraz czekamy na ludzi z wiedza zeby zajeli stanowisko moderatora na forum. w razie pytan prosimy o kontakt pod GG 2484482
    pozdrawiam
    Tomek

dzwonek
    Guest

JETSME CHETNY !!
    pozdarwim

djtommi
    Guest

no to prosze o kontakt na 248482 lub djtommi@wp.pl i zobaczym yco sie da zrobic...
    pozdrawiam
    Tomek

Uprawnienia umieszczania postów