-
-
Re: rośliny owadożerne pytanie ? dla moderatorów i do innych !
Witam
U nas na www.terrarystyka.boo.pl powstal nie dawno dzial na temat roslin owadozernych 
Pozdrawiam
-
Re: rośliny owadożerne pytanie ? dla moderatorów i do innych !
-
Re: rośliny owadożerne pytanie ? dla moderatorów i do innych
Pewnie powinnam sie tu wypowiedziec
Jesli chodzi o wymiane doswiadczen, to mamy w Polsce dosc dobrze działającą liste dyskusyjną - mozna sie na nią zapisać tutaj http://groups.yahoo.com/subscribe/cp-pl.
Oczywiscie bardzo fajnie byloby miec forum, bo jest to wizualnie łatwiejsze
Były juz proby zastąpienia tej listy przez forum ale jakos bez powodzenia. Wydaje mi się ze obecny dział "rosliny" i tak w duzym stopniu sluzy poradom na temat miesozernych, nie wiem czy jest az taka potzreba dzielenia go na dwa (miesozerne rosliny i inne rosliny, bo tak ja ta propozyje rozumim). Oczywiscie jesli Administratorzy uznaliby ze taka potzreba wystepuje i ja mogłabym w czyms pomoc to jak najbardziej jestem chetna; takze chetnie pomoge przy stworzeniu opisów roslin - warto bylo na paczatek opisac przynajmniej rodzaje i grupy eokologiczne z podstawowymi zasadami hodowli - przychodzi tu sporo poczatkujacych hodowcow tych roslin i widze potrzebe stworzenia takich opisow.
kontakt do mnie bio@binertia.com
Pozdrawiam
Agata
-
to zapraszamy na www.terrarystyka.boo.pl tam na forum jest taki dzial i czekamy na opisy roslin jesli sa chetni do stworzenia oraz czekamy na ludzi z wiedza zeby zajeli stanowisko moderatora na forum. w razie pytan prosimy o kontakt pod GG 2484482
pozdrawiam
Tomek
-
JETSME CHETNY !!
pozdarwim
-
no to prosze o kontakt na 248482 lub djtommi@wp.pl
i zobaczym yco sie da zrobic...
pozdrawiam
Tomek