-
Re: I jak tam po giełdzie ?
ta laska to Monika, no... i rzeczywiście jest niezłą laską .
Co do giełdu to był bardzo duży tłum przez co oglądanie było barzo uciążliwe. Hala wystawwiennicza powinna być conajmnie dwa razy większa.
-
-
Freak, a to byliście na tej giełdzie ?? moze jakiś znak rozpoznawczy twój i moniki :]
-
Byliśmy tam pierwszy raz. Jesteśmy równięż z CZęstochowy dlatego Monika stwierdziła że trzeba dzwonić do swojego.
-
i bardzo dobrze :] a kupiliście coś ?? i jak w końcu mogłem was rozpoznać ?? bo na laski to ja zwracam uwage więc może sobie przypomne
-
Pewnie byś zobaczył bo jest fotomodelką, ale byliśmy 5 minut, ponieważ spieszyło nam się. A chcemy hodować ślimaki Achatina fulika, niestety na giełdzie nie było śimaków.
-
Ślimaki były, bodajże Achatina achatina
-
no nie było ślimaczków, z tego co pamietam to na ostatniej giełdzie jakiej byłem to były na 2 stoiskach. no moze na nastepnej będą :] Jak będziecie chcieli jechać na nastepną to dajcie znać to jakoś się razem sgadamy i poedziemy
-
Dobry pomysł abyśmy razem pojechali, zawsze po drodze pogadamy i coś ciekawego się od ciebie dowiemy na temat terrarystyki.
-
ja mam same dobre pomysły :]
dobra odezwij się na gg 1691172 bo to jest forum a my sobie urzadzmay tu niezłą rozmowe prywatną :]
Uprawnienia umieszczania postów