Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 87

Wątek: I jak tam po giełdzie ?

SD AS
    Guest

Re: I jak tam po giełdzie ?

A ja kupiłem od TomkaG małą Blond. Tak przez pierwsze 20 min mało ludzi było , ale puzniej to był problem z poruszaniem się

przepraszam, od pana Lisika, nie rydlika

Ja byłem pierwzy raz i ogólnie jestem zadowolony.Kupiłem samicę H.lividum małą blondi,B.auratum,B.klaasi i A.braushauseni.

Ja doszedłem około 10.05, wtedy było mało osób, udało mi się dorwać Haplopelmę schmidti L4 za 60 zł, wybór był spory, choć sprzedawców mniej niż ostatnio (nie było czechów, może ze względu na praską giełdę), wziąłem jeszcze Selenocosmię javanensis L2 i odebrałem dorosłego samca P. regalis.
    Blondi rzeczywiście robiły wrażenie, bodajże na stoisku Rafnoe dwie ogromne samice za 500 zł, nieco mniejszy samiec chyba 300, były też młodsze od 90 zł wzwyż.
    Trzeba było się wcześnie zwinąć, bo by kasy na święta nie zostało, poza tym tłum się zrobiłi nie było nawet jak przejść między stoiskami :P

Double no to ty zgarnełaś tą samice pytonka ... ona była piekna !! zreszta samiec też niczego sobie... gieła ogólnie mi się podobała ale tłum był nieziemski... mój gekonic gruboogonowy od rafnoe mi sie podoba ma ciekawe ubarwienie zobaczymy co z niego wyrośnie

Moim zdaniem porownujac z poprzednimi gieldami to ta byla najslabsza pod wzgledem gadow, co do pajaczkow to bylo ich jak zwykle mnostwo.
    Ja sie wzbogacilem o L.t. sinaloe i szarańcze wędrowną

peper
    Guest

Były Epicrates angulifer? jak cos to w jakich cenach ;]]

Kuwert
    Guest

Ja nabyłem piękną samiczke seemanni, kilka mniejszych pajączków i karmówke
    BTW - usłyszałem fajny tekst; )
    -A tego pająka można brac na rękę?
    -Nie, on jest agresywny
    -[do męża(?)] - Eee, kup takiego, żeby można było go brac na rękę ))

Kuwert
    Guest

Dodam jeszcze że za samiczke dałem 130 zł Dzięki Norysek

Ja kupiłem gekona tajskiego domowego ( 18 zł od faceta( Grzegorz) który był rozstawiony koło Awikularii ( po lewej) , terrarium od Algernona i świerszczyki .
    Ogólnie pozytywnie tylko się ruszać nie mogłem.

Uprawnienia umieszczania postów