Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Problemy z forum

Mieszany widok

mysza
    Guest

Problemy z forum

Witam,

nie dochodzą mi powiadomienia o odpowiedziach i mam problem z logowaniem się.
    Czy mógłby ktoś to sprawdzić.
    Dzięki.

chrzanu
    Guest

Re: Problemy z forum

odpowiedzi z postów działają jak się tego nie chce a jak się chce to ie działaja, poszukaj w archiwum bo było tego naprawde dużo...

mysza
    Guest

No jak by nie bylo powinno chyba dzialac kiedy zaznaczam "odpowiedzi wysyłaj na moj e-mail" A nawet jak to zaznaczam, to nie dostaje odpowiedzi.

chrzanu
    Guest

no własnie napsiałem, ja tego nigdy nie zaznaczam a czasem odpowiedzi dostaje. inni zaznaczją i takich odpowiedzi nie dostają. coś jest zrąbane. ale to juz od dawna tak jest. a jezeli chodzi o wylogowywanie to tez czasem cos sie wali :/

mysza
    Guest

ehhhh...no to nie jest jedyna rzecz, ktora mi sie tu wali.
    Jest podobno cos takiego, ze posty z najnowszymi odpowiedziam są przenoszone jakby na poczatek spisu tematow. U mnie tak nigdy nie bylo. Im wiecej jest postow pisanych, to nawet jak ktos odpowie w temacie, ktory mnie interesuje, to musze go potem po stronach szukac. (uuupfff. nie wiem, czy zrozumiale to opisalam).
    No jak by nie bylo, podobno tak tez nie powinno byc.

Jojek
    Guest

mysza napisał(a):

> Jest podobno cos takiego, ze posty z najnowszymi odpowiedziam
    > są przenoszone jakby na poczatek spisu tematow.

Nie na tym forum. Ma to swoje wady i zalety. Tak czy inaczej nie da się tego teraz dorobić.

mysza
    Guest

uuups, to mi ktos powiedzial, ze mu sie tak ladnie przesuwa wlasnie na tym forum. ((( buu, chlip, buu

Uprawnienia umieszczania postów