Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: do inneczasy

mantid
    Guest

do inneczasy

Chłopie jesli kasujesz posty z forum sprzedam i potem wypisujesz elaboraty o niewłasciwych tematach to bądź przynajmniej konsekwentny, na forum jest od cholery tematów ktore mogly by poleciec. Poza tym, zamiast kasowac posty mógłbyś wysilić się na tyle, zeby nieco zmienić ich tytuł... wywaliłeś moją "wielką wyprzedaż" - równie mało wysiłku kosztowałoby Cie dopisanie do tytułu posta ".. ptaszników"... zwłaszcza, ze pod moimpostem bylo kilka odpowiedzio od potencjalnych klientów, ktorzy mimo "enigmatycznego" tytułu jakoś sie domyslili o co mi chodzi.
    Chciałem zauwazyć, że jesli chodzi o tresć to akurat moje ogloszenia spelniaja wszystkie inne wymogi Twojego forum - wiele ogloszen nie spelnia, i mimo to je zostawiasz bo jestes za leniwy zeby wszystko czytac...
    Nie dość, ze mozna odniesc wrazenie, ze jestes stronniczy, to na domiar złego chyba zachlysnąłeś się nieco otrzymaną "WADZOM"....

z moderatorskim pozdrowieniem
    mantid

redknee
    Guest

Re: do inneczasy

to jest chore do cholery, nudzi mu sie(moderatorowi) a wogule nie mysli przy wywalaniu postow

jestem za tym aby glowny admin zlikwidowal kilku moderatorow, ktorzy nie umiejetnie korzystaja z tej opcji ....

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Dolaczam sie .... :/
    Moje posty sa wywalane z taklich samych powodow.
    Pozdrawiam

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Jeszcze jedno. Odkad jestes inneczasy modem na handlu wszyscy maja do Ciebie pretensje. Gdy nie byles modem wszyscy byli zadowoleni.
    Pozdrawiam

inneczasy
    Guest

heh... hej Kuba! nie jestem w stanie edytować kazdego posta - potem kazdy by miał do mnie pretensje, ze jego posta tez mogłem zedytować a nie wywalać , czasami owszem np.dopiszę nazwę w temacie ( nie chce tego robić by później nie było pretensji, ze sam zmieniam cudze oferty - już niektórzy wietrzyli jakąś aferę, bo odznaczamy sobie z brakusem posty dodajac *&* , ale też nie zawsze mam na to czas, bo sprawdzenie wszystkich postów, wysłanie kazdemu z osobna e-mail o wykasowaniu oferty zajmuje mi go trochę ) co do postów z 29,01 nie było mnie w necie wogóle, jesli mówisz o wczesniejszych dniach podaj przykłady.
    do redknee - nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi..... przytocz blizej sprawe...
    Silent ..... nie masz się czym chwalić, ze twoje posty wylatują z takich samych powodów, bo znaczy ze łamiesz regulamin. A dokładnie to wywalałem 2 razy Twoje posty raz gdy oferty były jedna pod drugą - 19,01,2005, a raz gdy nie podałeś nazwy gat. w temacie - 21,01,2005.
    a pretensje mają Ci co usuwam im posty a nie wszyscy, a to różnica
    jest wiele osób których ofert na dobrą sprawę mógłbym nie przeglądać, bo wiem, ze ich oferta jest zawsze rewelacyjnie napisana. i co do oferty Mantida..... hmmm pewnie można by dopisać te pajączki, bo zawsze masz czytelne oferty, z cenami płcią ( jak jest określona itp )..... z drugiej storny gdybym dopisał te"ptaszników" przy twojej ofercie nic by się nie stało, ale jak edytowałem już czyjś temat to kolejny post znów, był bez nazwy - chyba za zasadzie ze se mam sam dopisać jak mi przeszkadza jej brak
    P.S. hmmmmm nie jestem leniwy i czytam wsio na forum .... chyba, takie przynajmniej moje zdanie.
    Kończę bo sie rozpisałem

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Mam jeszcze jedno pytanie:
    Wczoraj dalem posta na forum zamienie o tytule: ,,Wypozycze fogger na 7 dni w zamian ..." i dlaczego mi go ktos skasowal??
    To w takim razie gdzie mam dac posta o wypozyczeniu?? Skasowaliscie dlatego ze w miejscu 3 kropek nie bylo za co??
    Zadnego maila nie dostalem.
    Pozdrawiam

inneczasy
    Guest

Silent nie wszystkie meile dochodzą ponieważ skrzynka meilowa na stronie się kasztani pisałem już o tym kilka postów w każdym z działów giełdowych, by w sprawie usuniętych postów ( jak ktos nie dostanie e-mail ) kontaktować się ze mną lub z Brakusem.
    Co do usuwanych wczoraj postów to trzeba gadać z Nim, bo mnie wczoraj nie było w necie, ale skoro w był w dziale zamienię i nie miał w temcie na co chcesz go wymienić to pewnie taki był powód, ale dokładnie musiałbyś się kontaktować z Brakusem ( chyba, ze zostałe usunięty przez kogoś z szefostwa )

BRAKUS
    Guest

Po pierwsze nie ten dział (mozna zamieścić to w dziale na każdy temat) a po drugie jak juz chciałes coś takiego tu umieścić to napisz co proponujesz w zamian

BRAKUS
    Guest

to był post do Silent_ Dragon ( zapomniałem dopisać

dreex
    Guest

Siedze na tym portalu od 2002 r, na początku tylko czytając i zgłębiając temat terrarystyki , później juz jako hodowca, i musze przyznań ze kiedy Nook czuwał nad tym wszystkim było tu chyba duzo spokojniej choć moze wiele rzeczy umykało jego uwadze , obecnie moderatorzy sieją troche czystki na forum i również jak Mantid uważam ze "władza" sie udziela co niektórym- dotyczy to miedzy innymi GIEŁDY jak i forum o wężach które przelatuje akurat dość często - gdzie jesli sie wątek komuś nie spodoba to poprostu go zamyka lub wywala z mniej lub bardziej uzasadnionych powodów( nie dotyczy to Cooloary- chłopak mlody ale bardzo rozsądny i udzielający naprawde konkretnych odpowiedzi) . Ja rozumiem że podejmowany wątek musi być sciśle związany z tematem danego forum ale odnosze czasem wrażenie ze dzis "pan Moderator" wstał lewą nogą z łóżka i metodą chybił-trafił zestrzelił kilka postów. Myśle ze za jakiś czas dana im władza spowszednieje i troszke chłodniej i mniej gorliwie podejdą do swoich obowiązków. Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów