-
Re: do mordda
Przejrzyj ostatnie kilka stron postów, jak wyrzucisz problemy z karmieniem i ucieczki zbożówek to niewiele zostanie, trudno nawet będzie mówić że to jest Forum.
P.S. Nie masz przypadkiem chęci spróbować swoich sił jako moderator - miejsce się zwalnia.
Pozdrawiam,
P.
-
Nikt nie mówi,że moderowanie jest niepotrzebne, ktoś powinien usuwać np. wulgaryzmy czy głupie dowcipy. Ale przy obecnym przyroście nowych postów na tym forum, trzech moderatorów to trochę za dużo. Może szkoda, że to Ty podjąłeś taką decyzję, osobiście widziałbym kogoś innego do dymisji.
Pozdrawiam,
P.
-
Jeśli masz na mysli mordda to sie z tobą nie zgodze , moim zdaniem to najlepszy moderator z węzy , a coolary pewnie tak tylko gada a i tak zostanie...
-
Moim zdaniem również, ponieważ wywala (może tego nikt nie zauważyl) posty nie na temat, pelne bluzgów, pisane przez ludzi którzy nie mają nic lepszego do roboty. Nie wiem, o czym dyskusja.
-
czy propozycja moderowania wyszła od Ciebie do mnie??
Wiesz, jak by Ci tu powiedzieć. Mysle, że jeżeli już to kto inny powinien to proponować. A tak nawiasem mówiąc już moderuje jedno wężowe forum. 
-
Broń Boże, to tylko moje sugestie. Nie czuję sie tu obsolutnie gospodarzem.
P.
P.S. a które forum moderujesz, chętnie zajrzę
-
Jak zwykle: o gustach :-)
P.
-
to nie są żadne gusta tylko lojalna ocena , jeżeli ty oceniasz moderatorów wedugł gustu , hmm no to potem masz takie problemy jakie masz.
-
Może od "lojalnej" lepsza byłaby "obiektywna".
P.
-
Jest obiektywana , żle napisałem..
Uprawnienia umieszczania postów