Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: do mordda

piotr
    Guest

do mordda

Wątek: Szukam porady chcę kupić węża

Chyba troche przesadzasz, nie dosyć, że forum umiera to jeszcze je dobijasz.
    Co w tym dziwnego, ze ktoś nie ma miejsca na duże terrarium więc szuka małego węża. U mnie było podobnie i od dwóch lat mam pończosznika.

Wiecej takich "ambitnych moderatorów" i koniec forum bliski.

P.

mordd
    Guest

Re: do mordda

Być może, ale kupowanie węża pasującego do rozmiaru wnęki w pokoju nie wróży mu dobrego życia. Następnym krokiem jest kupienie węża pasującego do koloru zasłon. To nie jest forum młodych dekoratorów wnętrz a na wolne miejsce można sobie postawić figurkę z gipsu. Nie zauważyłem procesu konania forum. Pytanie o małe węże było już tyle razy, że odpowiedź da się znależć bez trudu. Opisy gatunków są wiadomo gdzie i tam też można się dowiedzieć jakiego węża należy kupić, choć to zainteresowanie gatunkiem powinno być pierwsze, a nie pomysł na zagospodarowanie wolnego miejsca za pomocą terrarium. Teraz ma być mały wąż, potem są pytania ile najmniej świecić i ile karmić żeby nie urósł.....mnie się już od tego robi słabo. EOT.

piotr
    Guest

1. Rok temu "ruch' na forum był wyraźnie większy i myślę że łatwo to sprawdzic np. w ilościach nowych postów / dzień (mam na myśli forum węże)

2. Zamykanie i usuwanie wątką powino być ostatecznością a to raczej było nadużycie,

3. Jak uważasz że ktoś "błądzi" to mu pomóż i wytłumacz - w końcu od tego jest forum.

4. Jest tam chyba jeszcze ze dwóch moderatorów, może by sie wypowiedzieli.

Pozdrawiam,

P.

Karla
    Guest

Taa, niech się wypowie Fryzjer najlepiej, to ten co kasuje posty nie czytając nawet treści. Na pewno jego glos będzie interesujący.....

coolary
    Guest

Ja kasuje posty tylko w ostateczności. Moderatorów jest więcej, są osoby moderujące całe forum, nie są przypisane bezpośrednio do list. Każdy moderator działa sam i nie konsulutuje się z innymi. Nie mam wpływu na dycyzje Mordda. Każdy z nas wypełnia naszą funkcje tak jak uważa to za stosowne.

mordd
    Guest

Ja w końcu też w ostateczności....... Po prostu nie uważam, że każdemu, komu zabłyśnie myśl o terrarium trzeba koniecznie pomagać, wręcz przeciwnie, sporą część należy zniechęcać bo takie podejście jak dopasowywanie węża do własnego widzimisię to nie jest terrarystyka i nie ma na to miejsca na tego rodzaju forum. Na forum akwarystycznym też nikt nie doradzi jaką rybkę można trzymać w słoiku bo akurat tylko słoik mieści się komuś w pokoju......

piotr
    Guest

Właśnie przestudiowałem regulamin szukając punktu:

"Zabrania się mieć zdanie inne niż moderator."

znalazłem coś jeszcze lepszego:

"Zastrzegamy prawo do moderowania, kasowania wypowiedzi użytkowników korzystających z naszych list dyskusynych bez podania przyczyn."

Wyborne, mam nadzieję , że kolega mordd jest teraz w szkole i chociaż parę osób przeczyta ten post zanim zostanie usunięty "bez podania przyczyn".

Pozdrawiam,

P.

mordd
    Guest

Wcale nie zotanie usunięty. Szkołe skończyłem wiele lat temu, jedną, drugą, trzecią.....a i kawałek czwartej. Zdanie można mieć dowolne - setki postów wyrażające zdanie odmienne od mojego zostaje nie tknięte palcem. Ten wcale nie zawierał "zdania". Nie chce mi się przenosić dyskusji pomiędzy jednym forum a drugim a chyba do tego zmierzasz.......

Fryzjer
    Guest

Karla jeżeli ty uważasz ze kasuje posta go nie czytając hmmm to widze ze dobra jestes ze jestem w moim ciele i wiesz co robie.

piotr
    Guest

>Zdanie można mieć dowolne - setki postów wyrażające zdanie odmienne od >mojego zostaje nie tknięte palcem. Ten wcale nie zawierał "zdania"

A musiał? Forum chyba jest po to aby również i pytać, a może przede wzystkim po to.
    Miałem nadzieję, że odpowiedzią na mojego posta będzie wskazanie punktu regulaminu, który został naruszony.

>Nie chce mi się przenosić dyskusji pomiędzy jednym forum a drugim a chyba do >tego zmierzasz.......

Zmierzam do ustalenia jasnych zasad, a to dotyczy każdego forum.

Pozdrawiam,

P.

Uprawnienia umieszczania postów