Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: czemu usuwacie!!!!!!

josetsu
    Guest

czemu usuwacie!!!!!!

WSTAWILEM JUZ 2 RAZY FOTKI MOJEGO KUMPLA-NA KTORYCH JEST WAZ BANANOWY NA FORUM ZDJECIA I KTOS TO UWUWA!! DLACZEGO!!!!!!!!!!! KUMPEL SIE ZGADZA!!!!!!

meg11
    Guest

Re: czemu usuwacie!!!!!!

kumpel nie jest Bogiem, na forum nie preferujemy jadowitych zwierząt, ani handlu nimi,ani też chwalnenia się wężami kumpla.

Pisałam już to wcześniej, ale jakoś chyba nie zauważyłeś.

meg11
    Guest

dodam jeszcze, że jeśli post dwa razy znika, tzn że jest z nim coś nie tak i nie ma sensu się o to kłócić, ani umieszczać go ponownie, bo i tak zostanie skasowany.

Predator
    Guest

"na forum nie preferujemy jadowitych zwierząt, ani handlu nimi"
    A to ci dopiero ciekawostka...

MareQ
    Guest

zadałem sobie na tyle trudu, żeby przeglądnąć teraz regulamin i z przykrością stwierdzam, że niestety niemasz racji meg. W regulaminie niema wzmianki o zakazie umieszczania zdjęć węzy jadowitych.
    Jest jedynie to:
    ' 9). Zabrania się umieszczania ogłoszeń dotyczących zwierząt uważanych powszechnie za niebezpieczne, zakazanych przez polskie prawo, stanowiących realne zagrożenie dla życia człowieka (m.in. niektóre gatunki pająków, skorpionów, węży)'
    a nie wiem czy zauważyłaś, ale tutaj nikt nie chce sprzedać węża a jedynie zamieścić zdjęcie, do tego w jaknajbardziej odpowiednim dziale, więc Twoje uzasadnienie jest bezpodstawne, a do tego dałaś nam dowód na to że nawet 'admini' nie kierują się regulaminem a swoim 'widzi mi sie'. Potem niestety dochodzi do takich niezdrowych sytuacji, których możnaby uniknąć.

P.S. 'Ciekawy' make-up

meg11
    Guest

skoro nie ma, to niebawem się znajdzie, proszę się nie niecierpliwić

meg11
    Guest

i proszę myśleć trochę szerzej, młody człowiek zamieszcza zdjęcie jadowitego węża, ludzie oglądają te fotki, jarają się, 'oj jaki ten wąż śliczny, gdzie go kupiłeś, ja też chciałbym takiego' ..i zamyka się błędne koło.

inneczasy
    Guest

ehhhh temat rzeka zdania co do hodowli zwierząt jadowitych są i beda podzielone. Skoro administracja fotki usuwa, znaczy się, że nieżyczy sobie takowych na swoich stronach. Należy się z tym pogodzić i jesli chcesz zamieszczać w/w zdjęcia w internecie to wystarczy wejsc na którykolwiek z darmowych serwerów i założyć własną stronę www z galerią. Tam do woli możesz prezentować światu pięknego węża swojego kolegi.

ziu
    Guest

jak to nie ma?? a to:

' 9). Zabrania się umieszczania ogłoszeń dotyczących zwierząt uważanych powszechnie za niebezpieczne, zakazanych przez polskie prawo, stanowiących realne zagrożenie dla życia człowieka (m.in. niektóre gatunki pająków, skorpionów, węży)' wszystko jak na dloni.

Nawet najmniej jadowity waz niesie zagrozenie dla uczulonej osoby.

Pozdrawiam.

josetsu
    Guest

mnie to wisi!! chcialem pokazac pieknego weza jak nie to nie!!!! a co do jadowitosci to ku... ale pajaki wszystkie sa jadowite i jakos sa wszedobylskie!!! sa niebezpieczne dla uczuleniowcow i nie tylko (zalezy od gatunku) a jakos ich fotki sa i tu i tam!!! z reszta!!!! wisi mi to!!!!
    dzieki za odpowiedz!!! meg11 jak zwykle Ty odpowiadasz i mnie ganisz ciekwae czy nie lubisz ludzi ze "slaskiej" stolicy czy poprostu jestes na wzorowym obywatelem i uzytkownikiem forum
    dzieki!! ja temt uwazam za zamkniety bo jest bezsensowna rozmowa na ten temat!!!!!
    p.s. jak ktos umiescil jakis szmelc zrobiony z koralikow i swiecidelek to moglo byc!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów