Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Relacja z Pragi! (11.XII.04)

Relacja z Pragi! (11.XII.04)

Powiem krótko-
    Brumlovka rzeczywiście spełniła moje oczekiwania!! Opłacało się wstawać bladym świtem i jechać tyle godzin (z Katowic), gdyż jest to rzeczywiście fachowo przygotowana giełda na dużą skalę..

Co możemy tam spotkać? Ło matko! Wiele, wiele spotykanych i niespotykanych w polsce zwierząt egzotycznych, pełno sprzętu hodowlanego (od wyboru do koloru!), żywe pożywienie, PIĘKNE terraria, itp.

Trochę było problemu z dojechaniem na miejsce w samej Pradze, ale się udało..

I wiele rzeczy jest naprawdę tańszych niż w Polsce! THERAPHOSĘ BLONDI po 2 wylince nabyliśmy tam za cenę 350 KORON!!!!!!!

Co do sprawy przewozu przez granicę- nie mieliśmy żadnych problemów.

I rzeczywiście- im wcześniej się tam jest, tym lepiej, gdyż po godzinie 11 ludzie rzeczywiście zaczynają się już powoli zmywać...

Pozdrawiam!

PS. Upolowałem: Avicularia laeta x2, Avicularia braunshauseni, Theraphosa blondi oraz Lampropeltis getulus getulus.

Re: Relacja z Pragi! (11.XII.04)

masz jakies fotki?

Niestety nie mam fotek. Zrobię następnym razem..

350 koron ile to PLN ?

no około 37zł

Tony_666
    Guest

350 koron po przeliczeniu to około 52 zł,w polsce cena jest juz bardzo podobna,więc po przeliczeniu kwoty jednego pająka dużej róznicy niema,przeliczając na koszty dojazdu... zwłaszcza że ostatnio były na sprzedaż Theraphosa blondi 2wyl.za 60zł na forum.

No właśnie hehehe

48,40 to 350 koron przy obecnym kursie korony. Cena wygórowana. Pozdro

Cena dojazdu mnie nie obejmuje w sumie bo nie ja ją opłacałem.. Cieszę się i tak!

Artur może spostrzegłeś na giełdzie biczogony jakieś?

Uprawnienia umieszczania postów