-
Re: MIŁE/WESOŁE DOŚWIADZENIA - nowy dział
Ale przeciez nie kazdy musi pisac ze cos kupil..ale np. chetnie by sie czasem poczytalo jak komus udalo sie cos rozmnozyc... mysle ze to bylby dobry dzial..na rzeczy niezwykle. 
-
No ja rozumiem, że można chwalić się rozmnożeniem czy otwarciem kokonu itp. ale resztą... No cóż ja linieniem lub nowym zakupem chwalę się na gg. A z tym moim chamstwem to wiem o tym, że zachowuję się jak baba z cieczką(bez obrazy dla kobiet) ale szkoła i ludzie mnie do tego doprowadzają :/
-
Jeśli ktoś pisze z sensem to jak napisze we właściwym dziale, np. o złożeniu jaj przez żółwie w dziale żółwi to na pewno nikt go nie zjedzie. Tak więc do pisania takich rzeczy, istnieją właściwe działy i nie ma potrzeby zakładania nowych.
Natomiast skoro nikt nie chce czytać przechwałek kowalskiego o tym co sobie kupił, to nie widzę sensu zakładania oddzielnego forum, jedyne co kowalskiemu zostaje to założyć bloga.
Jeśli gość napisał coś o pająku na forum pająków i nie zostało to dobrze przyjęte to kto inny mógłby być jeszcze zainteresowany tematem? Na takie tematy nie potrzeba osobnego forum, wszystkie inne zostaną dobrze przyjęte na forach tematycznych.
Forum istnieje po to aby wymieniać się informacjami przydatnymi w hodowli.
-
wszystko to co piszecie jest ok, ale ja niebardzo rozumiem, dlaczego mimo tylu ciekawych prpozycji wprowadzenia jakichś nowości na stronie, która zaczyna powoli robić się nudna jak flaki z olejem, modowie ich nie wykorzystują. bronią sie jak diabeł święconej wody. a moze dzięki takiemu forum, czy galerii zdjęć wreszcie zawiałoby nowością....
warto to przemyśleć.
pozdrawiam
-
tragedia:/ jakby tak każda propozycja została wysłuchana o nowy dział to wogóle to forum by nie działało. po co robić z tego wszystkiego śmietnik? na forum wymieniamy się informacjami, a nie przechwalamy się co kto sobie kupił, albo że twój wąż zrobił pierwszą kupę. co to ma do rzeczy. napisz do przyjaciółki, a nie zaśmiecaj forum! przykre doświadczenia mają sens- można się czegoś dowiedzieć, jakich błędów nie popełniać itp. natomiast miłe/wesołe doświadczenia <---szkoda gadać... zastanówcie się co piszecie
pozdrawiam wujek
-
nie chdzi mi o robienie śmietnika! było już parę wątków na tym forum o jakichś ciekawych propozycjach wprowadzenia czegoś nowego.miały one wielkie poparcie wśród innych forumowiczów, a jednak nie zostały wprowadzone w życie. takie tematy jak np. forum agama brodata itp. rzeczywiścia zaśmiecą forum, ale jakieś inne dobre propozycje mażnaby wykorzystać.
Uprawnienia umieszczania postów