Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: MIŁE/WESOŁE DOŚWIADZENIA - nowy dział

Mieszany widok

TylerPL
    Guest

MIŁE/WESOŁE DOŚWIADZENIA - nowy dział

Propinuję założyć taki nowy dział na TCP, bo ludzi którzy się cieszą z powodu np. zakupu ich pierwszego pająka czy pierwszej wylinki nie mają gdzie o tym pisać. Kiedyś ktoś założył taki temat na Pajęczakach i od razu został przez wszystkich zjechany. A przecież każdy z nas kiedyć kupił sobie pierszego pajączka czy węża i chciał się wszystkim pochwalić.

Krzysztof.W
    Guest

Re: MIŁE/WESOŁE DOŚWIADZENIA - nowy dział

Rówież i ja popieram tą sugestję, przydalo by sie coś nowego na naszym "Forum Tematycznym" coś co było by przeciwieństwem smutnego tematu "Przykre doświadczenia".

Na przykład dzisiaj pierwszy raz oglądałem pażące się gekony lamparcie :], cały ten ich trochę śmieszny rytułał godowy. Chciałbym się właśnie na takim temacie pochwalić i opisać w szczegółach co widziałem.

Aron
    Guest

Popieram... czasem dołują mnie te wypowiedzi na "przykrych doświadczeniach"...

Jojek
    Guest

Jest taki dział. Nazywa się "Na każdy temat"

kaczi
    Guest

ja tez popieram kiedys sie podniecilem jak moj pajak (wtedy L2) zatakowal pinke i wbil w nia zobki na moich oczach. kiedy opisalem to na "pajeczaki" to mnie zjechali ze to nie pamietnik :/

robert.p.
    Guest

Popieram taki dział-w koncu mnie nie musi "jarac" ze jakas samica zrobiła mi kokon czy ze cos mi sie wylęgło.Ale pamietam siebie z przed lat 10 i wiem że pierwsza wylinka naszego ptasznika,czy wychodowanie pierwszych młodych patyczaków moze dac mnóstwo radosci,a na ogólnym forum raczej to zachwytu nie wzbudzi.Dlatego Nook-zrob cos dla tych początkujących,jesli moge cie prosic.Wiesz ze nie kazdy bedzie chciał o takich "drobiazgach" poczytac,ale ja chetnie tam zajrze.W koncu każdy jakos musi zacząc i nie trzeba kłód pod nogi nikomu rzucac.Pomysl Nook nad takim działem.Dla ciebie to moment a wielu bedzie zachwyconych.A jak potrzebujesz moda-to chętni zawsze sie znajdą
    Pozdrawiam Robert

daf
    Guest

Jezu takie pierdoły to można pisać jako notatki w swoim profilu :/

Gdanszczanka
    Guest

daf...jako notatki w swoim profilu to powinienes pisac swoje wypowiedzi,a nie zadreczac innych... chyba wiesz o co mi chodzi-dzial legwany

TylerPL
    Guest

Jojek! Własnie od czasu do czasu ludzie piszą o tym w dziale NA KAŻDY TEMAT i też te tematy są raczej usuwane. A co do Kaczi'ego to przecież nie ma obowiązku, abyś opisywał każdy swój zakup. A ja np. mam w profilu takie notatki o pierwszym lnieniu, ale kto to zobaczy? Prawie nikt. A jak będzie taki dział to każdy właśnie będzie mógł się każdemu pochwalić zakupem czy udanym rozmnożeniem. Ciesze się, żę popieracie mój pomysł. A co do Daf'a to Ty się coś chamski zrobiłeś. Kiedyś miałeś dość duże poczucie humoru --> Akcja "samobójstwo"... A teraz wszyskich ochrzaniasz.

TylerPL
    Guest

Hehe... Tak, sorry Pioprek (czemu nie Piotrek?)

Uprawnienia umieszczania postów