Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Moja mała sugestia

PLU
    Guest

Moja mała sugestia

Witam moim zdaniem jednym minusem rego forum jest to że jak sie coś pisze to nie da sie tego poprawić więc moim zdaniem powinna pojawić się możliwość edytowania swojego postu (Ale tylko swojego !!) by każdy mógł poprawić błędy związane z pisownią i nazwami łacińskimi różnych zwierząt.

Dziękuje za przeczytanie tego postu

Dark Raptor
    Guest

Re: Moja mała sugestia

reed
    Guest

Było i utknęło :|
    Praktycznie na wszyskich forach na jakich bywam jest taka opcja i nigdy nie byo z nią problemów. Może więc i tu sięprzyjmie ?
    Może admini się udzielą w tej kwestii ?

inneczasy
    Guest

Hmmm myślę, że ogólnie możliwość edycji postów jest ok, choć nie wiem czy powinno to dotyczyć także giełdy.

reed
    Guest

Z giełdą możliwe że masz całkowitą rację, różnie to bywa.
    Ale w normalnych działach ?

Jojek
    Guest

W obecnym stanie nie ma takiej możliwości technicznej. Są poczynione pewne kroki w celu unowocześnienia forum ale na piewsze wyniki trzeba jeszcze długo poczekać. Robione jest to w wolnym czasie. Nie problem zrobić wszystko od nowa (to też jest czaso i praco chłonne), problem jest w tym jak nie stracić dotychczasowych postów. Każdy ma swoje zajęcia (szkołę, pracę) i chwała im za to że poświęcają swój wolny czas i siły na stworzenie i utrzymywanie tego forum.

Cieszmy się z tego co mamy, i korzystajmy z tego najlepiej jak umiemy.

Zapewniam że wszelkie sugestie są czytane z uwagą.

Serpent
    Guest

jakis czas temu był już taki post i ktos już słusznie wtedy stwierdził iż taka mozliwość jest zbędna ponieważ jest coś takiego jak ''Podgląd'' zanim umieścimy swój post możemy skorzystać z tej opcji i sprawdzić go dokładnie jak będzie wyglądał umieszczony na forum i dopiero wtedy zamieścic.

Pozdrawiam
    Serpent

reed
    Guest

Serpent, z całym szacunkiem, ale prseczytaj dokładnie wszystkie argumenty za. Bo wydaje mi się, że pewne pominąłeś. Edycja wyszłaby sumarycznie na dobre forum.

Uprawnienia umieszczania postów