-
Re: Ostateczny projekt
Mam pewien pomysł. Widzę że wiele osób jest także od dawna za działem AGAMY/AGAMA BRODATA; sprawdziłem w faq, postów na ten temat jest więcej niż o kameleonach. Proponuję więc zlikwidować dział SZYSZKOWCE, a zamiast go zrobić 2 fora: KAMELEONY I AGAMY. Przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku że informacje o agamach są równie ważna jak info o kameleonach. Jeśli uda się "sterylnie" prowadzić te fora, mogą być największym źródłem wiedzy o tych gatunkach.
P.S. Jeśli bywalcy forum SZYSZKOWCE mają coś przeciwko, proszę o komentarz.
-
No za Agamy to i ja jestem. Można też zrobić regiusy:P Ale wogóle i tak już mamy dużo dziłałów.
-
No dobra, ale brodacze są tak popularne jak legwany ziel. Jak by zrobić jedno forum dla kamków i agam to by nie przybyło list. Pod wrunkiem skasowania forum szyszkowce. Nie rozumiem tylko o co chodziło nookowi z tym "manualnym" żeby przestać pisać na szyszkach?
-
że dużo "ręcznej" roboty zajęłoby mu przeniesienie wszystkich postów z "szyszkowców" na ogólne forum pt "jaszczurki"
-
Acha. A nie można poprostu skasować? Są tam jakieś niezwykle cenne info.?
-
Wszelkie porady są cenne. Dlatego nie chcemy skasować całego działu.
W wolnej chwili popracuję nad przeniesieniem tych postów na jaszczurki. Zobaczymy czy się uda.
-
-
No Dobra i skończy się tak, że w dziale jaszczurki zostaną tylko "jaszczurki włąsciwe". Po co tyle działow?? Np. na pajęczakach pisze się strasznie dużo postów i jakoś nikomu to nie przeszkadza więc po co jeszcze kolejne fora??
-
O Bożeee.... chłopie widze że nie czytałeś wątku całego. chodzi o zrobienie nowcyh działów a nie dzielenie starego. Szyszkowce majabyć zlikwidowane, mają powstac kameleony, i coś jeszcze agamami. nie chodzi że tam się dużo będzie pisać czy mało. poprostu jest większe zainteresowanie kamkami i agamami niż szyszkami a ich forum jest nieco jakby zbedne.
Uprawnienia umieszczania postów