-
Do pana użytkownika CHRZNU
Chłopie najpier się zastanów co ty wogule wyprawiasz żeby kogoś oskarżać trzeba być samemu w porządku. Masz 16 lat i niewyzywaj ludzi od ,,gnojków" bo tak naprawde sam nim jesteś. A tekie grożenie ,,lepiej rzebym cię na giełdzi niespotkał"
to możesz sobie w buty wsadzić. I na drugi raz się zastanów co piszesz bo każdy może się w każdej chwili powyśmiewać z twojch postów.
-
Re: Do pana użytkownika CHRZNU
Faktycznie posty chrzana to niezły ubaw a jego osiągi w nabijaniu postów są oszałamiające . Z tego co widze to KoReXoN próbuje zwalczać te farmazony ale do chrzana nic nie dociera . Mnie osobiście też to denerwuje że chrzanu odpowiada na tematy o których nie ma pojęcia , podlizuje się opom , ogólnierzeczbiorąc nic nie wnosi do dyskusji no forach a uważa się za bóg wie kogo.
Chyba się boje bo chrzanu interesuje się "bójkami ulicznymi" ...
-
-
-
widze że korexon powiedział 2 kolegom z warszawy żeb go poparli na forum bo sam nie daje rady. jak mówiłem mozecie mi skasować licznik, bo mnie nie obchodzi ile mam postów, a pisze duzo bo siedze na necie duzo i mi się nudzi, i jak będe tylko mógł to będe pisał miliony postów, i jeszcze się nigdy nie spotkałem żeby ktoś inny jak korexon uważał że moje posty sa nie na temat, zawsze jak jest dużo odopiwedzi w temacie to juz nie pisze bo wiem ze juz wystarczajace bło tam wytłuamczenie, pise tylko jak chce dodać coś od siebie, a to że czasem kogoś popre to chyba normalne, widze że DOUBLE popiera ATRAXA w tej chwili, i co ? nie czepiacie się jej ? przeciez nie wnosi nic do rozmowy, nabiła sobie tylko swój kolejny post. Jesteście zenujacy warszawiacy "z wyjatkami" np. PMajdan.
no coż, wkońcu warszawa to największa wiocha więc co sie dziwic.
i gadajcie sobie na mnie co chcecie i tak bede pisał wszystko i tyle na ile mi pozwoli regulamin, bo jak narazie go nie łame.
-
OSTRZEŻENIE!!!
OSTRZEŻENIE!
Dla usera Peter_frosta- jeszcze raz napiszesz takiego posta jak ten, którego przed chwilą skasowałam, to nie będzie ostrzeżeń tylko ban za obrażanie innych użytkowników forum.
Dodane:
Po kilku niemiłych wypowiedziach zbulwersowanych userów, zdecywowałam zamknąć wątek.
Artax wróżka Irmina miała rację
Uprawnienia umieszczania postów