Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Kameleony

SMITI
    Guest

Kameleony

Witam,
    mam pewien pomysł na nowy dział na forum- kameleony. Kiedyś było to już wałkowane, ale jakoś nic z tego nie wynikło. Co raz więcej ludzi kupuje kameleony, na polskich stronach na prawdę niewiele jest informacji na ich temat- co można poprawić zakładając najlepsze źródło informacji czyli forum o nich. Proszę o rozpatrzenie mojego wniosku.

Nazar
    Guest

Re: Kameleony

Hahah a szyszkowaca jak byly tak dalej sa Nic Ci sugestie nie dadza

KoReXoN
    Guest

Dlaczego nie? Moim zdaniem to dobry pomysł poniewasz kameleony trochę ostają pod kontem anatomii i zachownia od innych jaszczurek. To bardzo specyficzne gady, powinno być oddzielne forum dla ich miłośników.

minok
    Guest

E ja jestem przeciw. Za mało o nich postów jest.

SMITI
    Guest

Tak to prawda, ale na podstawie ewentualnego forum możnaby zrobić sensowny opis kameleonów, zebrać wiele informacji na ich temat. Czy znasz jakąś POLSKĄ stronę gdzie jest wiele praktycznych informacji na temat kameleonów ?? Ja nie.

bad_boy
    Guest

niech zrobią forum o kameleonach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

SMITI
    Guest

Re: Hej administratorzy powiedźcie coś :P

powiedźcie coś, nie trzymajcie w niepewności :P

Double
    Guest

tiaaa....my z marqiem chyba od roku ciagle brzdąkamy o usunięciu szyszkowców, a tu kupa...temat kameleonow tez byl juz nie raz poruszany...podobnie jak propozycja powstania forum o agamach, w koncu znacznie popularniejszych jaszczurek....groszkiem o ściankę :>>>>

SMITI
    Guest

hmmmm poczekamy jeszcze troche aż ktoś z "wyższych sfer" tu odpisze....

chrzanu
    Guest

i tak wątpie żeby kiedyś zrobiono jakieś poprawki na forum, temat o usunięciu szyszkowców był już kilka miesięcy temu, nic z tym nie zrobiono, tak też z tą propozycją można się już chyba pożegnac
    choć uważam że lepiejbyłoby żeby na forum był dział kameleony niż szyszkowce, kamki mają chyba większe zainteresowanie.

Uprawnienia umieszczania postów