Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Dlaczego przerabiacie sygnaturke?? :/

Silent_Dragon
    Guest

Dlaczego przerabiacie sygnaturke?? :/

Witam
    Mam pytanie dlaczego admini przerabiaja sygnaturke??
    Mialem w niej numer gg, linka www i maila. Co w tym zlego?? Nie ma w nim zadnego obrazka. Ziu moze miec linka w sygnaturce i chyba inni admini tez :/ a userzy sa traktowani inaczej. Przeciez link np. do jakies strony terrarystycznej to nie ejst zadna konkurencja dla Was a i tak kasujecie ;/
    Pozdrawiam

Silent_Dragon
    Guest

Re: Dlaczego przerabiacie sygnaturke?? :/

Witam
    Mialem cos takeigo:
    Gadu-Gadu: 8696119</a>
    E-Mail: terrarystyka@boo.pl
    WWW: www.terrarystyka.boo.pl

Pozdrawiam

Saurus
    Guest

bo to niezgodne z regulaminem. Jest to wspomniane w ktoryms punkcie.

Double
    Guest

Albo jestem juz calkiem slepa, albo w regulaminie NIE MA podpunktu mowiacego, ze zabrania sie wypisywania z swojej sygnaturze np nr-u gg, adresu mailowego i adresu stron. (jest tylko taki: "16). Zabrania się wstawiania do podpisu plików graficznych i skryptów i tagów html poza dozwolonymi. Z tagów html dopuszcza się tylko bolda, italic, podkreślenie i kolorowanie.")
    Kiedyś byl taki podpunkt zabraniajacy robienie sygnatury dluzszej niz 5 linijek, więc myslalam ze to o to chodzilo adminom, ale ten podpunkt zniknął...

Saurus
    Guest

znalazlem to, jest to przy edycji danych w profilu. Tekst jest nastepujacy:"Twój podpis na forum np. "Pozdrawiam Tomek", max 5 wierszy
    Zabrania się umieszczania linków do stron (linki są w profilach), oraz umieszczania spisu swoich zwierząt (też znajdują się w profilu)". W takim razie mozna podac swoj e-mail i numer GG w podpisie, zaraz to zrobie

chrzanu
    Guest

no właśnie ale linków stron nie mozna podawac i dlatego Silent_dragon'owi została skasowana sygnatura.
    a pukt 16 mówie że ni emożna używac linków czy tam przekierować do stron, a Silent_Dragon ma przekierowanie. Więc się nie dziwić że jesgo sygnatura została skasowana.

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    No dobra to dlaczego inni moga miec sygnaturki z linkiem np. Insebio lub Ziu?
    Pozdrawiam

ziu
    Guest

hmm po pierwsze silent ja juz od jakiegos dluzszego czasu nie mam linka.
    a po drugie double i reszta ;-] mozecie podac to ale jako tekst a to co posiada silent to skrypt. Takze jest zabroniony.

Takze nie wiem czemu silent powolujesz sie na mnie ale ja juz nie mam skryptu ok 2-3 tygodni.

Pozdrawiam.

chrzanu
    Guest

może dlatego ze nie mają przekierowań.

Pawllo
    Guest

dokładnie bo to co ty silent miałeś to było a href="" czy jakoś tak a oni mają poprostu wpisane www.cośt.tam

Uprawnienia umieszczania postów