Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Czarna lista !!!!!

kashex
    Guest

Czarna lista !!!!!

Wraz ze wzrostem popularnosci terrarystyki w naszym kraju , wzrasta tez liczba oszustw zwiazanych wlasnie z nia wiec jestem za utworzeniem czarnej listy , gdzie znajda sie nick z tcp , i podstawowe dane , miasto , imie , ip ...

chrzanu
    Guest

Re: Czarna lista !!!!!

no i dobra i daje przykład:
    taki chrzanu okazuje się oszustem wpisujecie mnie na carną liste i macie ze mną spokój, a ja się rejestrje pod nickiem sratata i znowu oszukuje
    czarna lista bylaby dobra jeżeli bedą imie i nazwisko miasto bez adresu. a z nickiem to nei ma sensu.

Mysza1983
    Guest

heh tylko jak dacie kogoś adres to zaczynają się problemy...

chrzanu
    Guest

dokładnie.
    właśnie sobie przypomniałem że już była kiedyś taka propozycja, jakiś rok temu, moze warto poszukac. z tego co pamiętam to było wiele sprzeciwów.

Predator
    Guest

Dokładnie, lepszym pomysłem byłby taki rating jak na phasmodea. Tylko jak to zorganizować?? Tutaj są setki uczciwych sprzedawców

kashex
    Guest

Hmm mi chodzi o to ze Np. Karol Sz. Słupsk nick kashex , cos takiego .... Takie sposoby wykorzystuja gazety zeby nie miec przeje....ane

KoReXoN
    Guest

Nie powinno być takiej listy. Lepiej jej nie robić niż żeby jakaś jedna z 100 osób została nie sprawiedliwie osadzona. Naj lepiej ustawić się z kimś przez allegro tylko nie każdy ma przecież konto.

kashex
    Guest

CZemu nie Chyba nie bda tam trafiac osoby o kotrych ktos krzyknal hasło oszust i juz , zeby tam sie znalezc trzeba bedzie udowodnic tej osobie winie bo czlowiek jest nie winny azmu sie tego nie udowodni , pozatym jak nie powstanie na tcp to sie ja utworzy poza

werni
    Guest

Oki, pogadajcie sobie, a i tak bedzie dalej tak jak było.. :]
    Temat listy wraca jak kędziorkowcy..

Baku
    Guest

ty a jakby dać niepełny ,,

np krzysztof K. ul. wała warszawa nr konta : powiedzmy 5 ostatnich cyfr ..
    wtedy nie podałes danych w taki sposub aby ujawnić kogoś a jak ktoś komuś kaze wpłacić na to konto kase to będzie wiadomo ze to śmierdzi ,,

ja pproponuje coś innego ,, stworzyć opcje " podpisu pod nickiem " dla osub do których nie ma zastrzerzeń - tzn duzych bo zawsze ktoś komuś niepodpasuje - hodzi o wyeleminowanie oszystów .. ,,,

ewentualnie aby usyskać taki status uzytkownik ( jak na allegro ) wysyłał by do was koperte zaadresowaną na siebie a wy byście wysyłali mu kod potwierdzający :P:P

hoć z drugiej strony ,, zawsze mozna kupić poprzez allegro ,, więc niech kupujący będą ostrozniejsi a nie zalą sie ze kupili blondi za 20 zł i to nie była blondi :P:P:P

Uprawnienia umieszczania postów