-
Czarna lista !!!!!
Wraz ze wzrostem popularnosci terrarystyki w naszym kraju , wzrasta tez liczba oszustw zwiazanych wlasnie z nia wiec jestem za utworzeniem czarnej listy , gdzie znajda sie nick z tcp , i podstawowe dane , miasto , imie , ip ...
-
Re: Czarna lista !!!!!
no i dobra i daje przykład:
taki chrzanu okazuje się oszustem wpisujecie mnie na carną liste i macie ze mną spokój, a ja się rejestrje pod nickiem sratata i znowu oszukuje 
czarna lista bylaby dobra jeżeli bedą imie i nazwisko miasto bez adresu. a z nickiem to nei ma sensu.
-
heh tylko jak dacie kogoś adres to zaczynają się problemy...
-
dokładnie.
właśnie sobie przypomniałem że już była kiedyś taka propozycja, jakiś rok temu, moze warto poszukac. z tego co pamiętam to było wiele sprzeciwów.
-
Dokładnie, lepszym pomysłem byłby taki rating jak na phasmodea. Tylko jak to zorganizować?? Tutaj są setki uczciwych sprzedawców
-
Hmm mi chodzi o to ze Np. Karol Sz. Słupsk nick kashex , cos takiego .... Takie sposoby wykorzystuja gazety zeby nie miec przeje....ane
-
Nie powinno być takiej listy. Lepiej jej nie robić niż żeby jakaś jedna z 100 osób została nie sprawiedliwie osadzona. Naj lepiej ustawić się z kimś przez allegro tylko nie każdy ma przecież konto.
-
CZemu nie Chyba nie bda tam trafiac osoby o kotrych ktos krzyknal hasło oszust i juz , zeby tam sie znalezc trzeba bedzie udowodnic tej osobie winie bo czlowiek jest nie winny azmu sie tego nie udowodni , pozatym jak nie powstanie na tcp to sie ja utworzy poza
-
Oki, pogadajcie sobie, a i tak bedzie dalej tak jak było.. :]
Temat listy wraca jak kędziorkowcy..
-
ty a jakby dać niepełny ,,
np krzysztof K. ul. wała warszawa nr konta : powiedzmy 5 ostatnich cyfr ..
wtedy nie podałes danych w taki sposub aby ujawnić kogoś a jak ktoś komuś kaze wpłacić na to konto kase to będzie wiadomo ze to śmierdzi ,,
ja pproponuje coś innego ,, stworzyć opcje " podpisu pod nickiem " dla osub do których nie ma zastrzerzeń - tzn duzych bo zawsze ktoś komuś niepodpasuje - hodzi o wyeleminowanie oszystów .. ,,,
ewentualnie aby usyskać taki status uzytkownik ( jak na allegro ) wysyłał by do was koperte zaadresowaną na siebie a wy byście wysyłali mu kod potwierdzający :P:P
hoć z drugiej strony ,, zawsze mozna kupić poprzez allegro ,, więc niech kupujący będą ostrozniejsi a nie zalą sie ze kupili blondi za 20 zł i to nie była blondi :P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów