Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wkurzające...

Goblin
    Guest

Wkurzające...

... chciałbym powiedziec że wkurzające jest już zachowanie obywatela winioka... obraza teraz na każdym kroku Gdanszczanke tylko dlatego że legwa który był do oddania trafia do niej a nie do niego... masakra może nietylko mnie to zaczeło wkurzac ?? niektóre posty już zostały skasowane ale on dalej pisze nowe...

tu jest przykład...

http://www.terrarium.com.pl/forum/re...32&i=842&t=612

Wiem ze zostane zrównany z ziemiom i uznany za konfidenta ale chyba trzeba cos z tym zrobić...

Pozdrawiam...

chrzanu
    Guest

Re: Wkurzające...

moze i wyszło to jako kablowanie, ale w tym przypadku się z tobą zgodze, winiok obrazał nie tylko gdanszczanke, ale z jego wypowiedzi można dojść do tego że wszystkich ma głęboko w.. i chce pokazać jaki on nie jest. najlepsze bylo jak oddał kumplowi lega - hahahahhahahaha
    zresztą jego profil i zdjęcie w profilu z odwróconymi kolorami w paincie - haha
    proponuje dać mu publiczne ostrzezenie, a jak się nie poprawi to moze jakiś banik :P ??

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Dolaczam sie. Zaczal mnie wyklinac i pisac mi teksty na gg typu: Zacytuje: ,,po **** sie wpierdalasz w sprawe legwana??"
    Pozdrawiam

Ps. Zajmijcie sie tymj.

Jojek
    Guest

Silent_Dragon napisał(a):

> Dolaczam sie. Zaczal mnie wyklinac i pisac mi teksty na gg
    > typu: Zacytuje: ,,po **** sie wpierdalasz w sprawe legwana??"
    > Pozdrawiam
    >
    > Ps. Zajmijcie sie tymj.
    > Byl fajny podpisik, ale administracji sie nudzilo i go skasowala.
    > Zebyscie tak siebie pilnowali!!

Skoro jawnie negujesz porządkową działalność administracji, to może twoja uwaga powinna pozostać bez odzewu? Najpierw admini be a teraz pomóżcie?

Więcej kultury i dobrej woli proszę. Nie wypada obrażać twórców tego serwisu, znajdujesz się na ich podwórku.

A co do pana winioka to przyjrzymy się jego działalności...

dominik1
    Guest

hehehehe co prawda to prawda ale do końca niema co sie czepaiać winioka wkurzył się bo nie dostał lega, no i troszke faktycznie przesadza z wypominaniem gdańszczance lega ,ale jakby nie patrzeć pokonła go w boju o lega (przegrał z dziewczyna i teraz urażona dusza hehe), co do zdjęcia niema się czepiac profil jak profil niewidze nic śmiesznego :/

co do tego 1 postu,do którego dał link goblin to raczej należy zapomnieć bo był on pisany raczej pod wpływem złości /każdy może mieć zły dzień/ Zdenerwował sie chlop i napisał

Ale proponuje aby poskromić jego chęc "zemsty"

KoReXoN
    Guest

Tego typu posta goblin może powinieneś napisać, nie wiem może do moda albo nooka. Poprostu tamten napisał by mu meaila żeby przybastował i tyle. A takie texty typu "a może jakiś banik To mi się wydają bardziej konfidenckie. Bardzo w stylu jednego frajera z mijej klasy.
    Niż tematowy post.

ironkapela
    Guest

Zgadzam sie z KoReXoNem. Pisanie tego typu postow to zamiecanie forum. Takie sprawy nalezy kierowac do moderatorow lub Nooka. Wydaje mi sie ze takie sprawy nie powinny wychodzi na swiatlo dzienne.

Uprawnienia umieszczania postów