Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Do .uja kto skasował mojego posta??

Mieszany widok

Tony_666
    Guest

Do .uja kto skasował mojego posta??

Kto mi skasował posta w dziale sprzedam- dotyczącego węża mahoniowego???????cena i wszystko było podane!!!!!!!!!!

Tony_666
    Guest

Re: Do .uja kto skasował mojego posta??

Niewiem komu to miało służyć temu ,może ktoś chce moze sprzedac tego samego węża i próbuje wyprzeć konkurencje ???? o co tu chodzi ????

inneczasy
    Guest

ja kasowałem posta, brak było w nim ceny!!! Wysłałem meil z info na Twój adres podany podczas rejestracji!!!

Tony_666
    Guest

cena w tym poście była na 1000%,wklej tu najlepiej całego posta to może zauważysz...

Mysza1983
    Guest

19). W działach dotyczących handlu zwierzętami i akcesoriami (Kupię, Sprzedam, Zamienię) można napisać tylko 2 posty na całą pierwszą strone danego działu, przy czym nie mogą oferty po sobie następować.

pepre
    Guest

a za ta kulture bym ci bana dał.

inneczasy
    Guest

Post został wykasowany. Ale że zapisuję czemu usunięty był każdy post, to podałem Ci powód. jest też pkt. regulaminu o tym ze serwis zastrzega sobie prawo do usunięcia posta bez podania przyczyny. Zostałeś poinformowany o usunięciu posta i możesz dać nowego zgodnego z regulaminem. A swoją drogą to przydałaby sie odrobina kultury, niebardzo wiem czmu pozwalasz sobie na podobny temat.
    " Do .uja kto skasował mojego posta".
    P.S. A nie handluję zwierzętami więc jeden z powodów usunięcia Twojego posta odpada

Tony_666
    Guest

To jak chcecie skasujcie tego posta,skoro on w tym dziele nic nie pomoże i nic sie niedowiem...

Tony_666
    Guest

Ciebie tym bardziej :/

chrzanu
    Guest

ogłasznie że ktoś ci skasował posta nic nieda, czy to było zgodne z regulamine, czy ze złości do ciebie, czy też przez przypadek to nic to nie zmieni, nikt cię nie przeprosi, postu na nowo nikt za cibie nie wystawi, mi właśnie ktoś (chyba mordd) skasował posta na "roślinnośc" i nie ubolewam.

Uprawnienia umieszczania postów